Bättre dag idag.

Gårdagen var ingen bra dag. Det blev 12 timmar på jobbet istället för 10.. Sen så var jag ju så duktig som la i från mig telefonen på handfatet när jag skulle tvätta händerna, den for såklart ner i vattnet också vilket har resulterat i att knappen för att stänga ner en sida komma tillbaka till menyn är väldigt trög, man måste trycka säkert 3-4 gånger innan en sida stängs ner osv.. I morse gick det inte alls, då var jag tvungen att starta om den. Dessutom har röststyrningen startat av sig själv flera gånger idag. Jättekul att komma tillbaka till platsen och höra att mobilen ligger där och "pratar"... Haha. :)
Annars har saker och ting känts mer positiva idag, förutom att jag sa att jag kunde jobba till 12 igen. Ångrar mig lite nu, är så trött... Blir kvar i stan inatt i alla fall, så jag behöver inte sätta mig i bilen och köra så långt ikväll.

Nej, nu är det väl bäst att fortsätta jobba så man får åka hem nån gång! :)

2012-02-28 @ 21:20:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Världens längsta dag.!

Det här måste vara världens längsta dag. Första dagen i nya jobblokalen. Det är mycket nytt och mycket som inte funkar som det ska, så vi ligger efter en del. Har jobbat 8,5 timme nu och ska jobba 1,5 timme till...
Vill bara hem nu!!!
Har en känsla av att morgondagen och alla andra dagar den här veckan, inte kommer se så mycket bättre ut, men vem vet?!

2012-02-27 @ 21:00:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fan..

Allt är ett helvete.
Försöker hålla tillbaka tårarna, men det är inte så lätt..

Varför blev det såhär?!?

2012-02-27 @ 15:38:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Soligt och varmt

Det blev i alla fall 6 timmars sömn för oss innan alarmet på Tobias mobil ringde kl 11, då skulle han ut och åka skoter.
Vi var bjudna på 50-årskalas igår kväll i Björnrun, Peter som fyller år.
Väldigt trevligt var det och supergod middag fick vi.
Det blev som sagt sent. Åkte till Bakvattnet, hem till Jonte & Elin, runt 3 kanske. Och sen skulle vi såklart äta varma mackor som Jonte fixade (precis som på nyår). Jag gosade mest med Ville, alltså han måste ju vara världens snällaste och lugnaste lilla kille!
Klockan var väl 5 när vi gick och la oss.. :P
Idag är det strålande sol och blå himmel. Och varmt! Började dagen med en hundpromenad tillsammans med Elin, Jonte & Ville.
Nu ska jag ut och köra ett litet träningspass med hundarna och njuta av det fina vädret.

Hoppas ni får en riktigt bra lördag!

2012-02-25 @ 14:55:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis!

Grattis till min fina mamma som fyller år idag. :)

Sov i stan hos mamma & pappa i natt. Fick god lasagne till middag igår och så hade vi lite tidigt födelsedagsfika, mys!
Fick även håret färgat, så nu är utväxten borta igen. :)

Efter ca. 1,5 år så har nu en av mina skor gått sönder. Det är dragkedjan som har gett upp, inte så konstigt kanske då jag faktisk har använt dom nästan varje dag under 2 höstar och 1,5 vinter. :P
Dom var ju rätt slitna och fula nu på slutet, men jävligt sköna. Så nu har jag en väldigt bra anledning att få köpa mig ett par nya, så det ska jag göra i eftermiddag.! :)

2012-02-23 @ 11:06:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bilderna

Såg nu att det hade laddats upp några bilder ändå. Skrev ju inlägget på mobilen så det kom bara upp felmeddelande när jag skulle ladda upp bilderna. Men, det verkar ju ha lyckats ändå. :) Har mååånga fler bilder, så det kanske dyker upp några fler. :P Blev en sväng till stan innan vi for hem också. Åt mat och fikade hos Erik som fyllde år. Grattis igen! :)

Nu ska blir det äntligen sängen, i hyffsad tid dessutom.!
2012-02-19 @ 22:14:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra avslut på en jobbig vecka

Det finns inte mycket att skriva om denna arbetsvecka, mer än att den har känts väldigt lång. Mycket att göra på jobbet och lite folk så det har blivit långa dagar med övertid..
Annars har jag provat på att spela squash, följde med Erik och David på jobbet som hyr en bana en timme på onsdagar. Riktigt roligt och riktigt jobbig var det. :)
I fredags kväll blev det först after work men några jobbarkompisar och sen åkte jag och Tobias till bakvattnet och blev där halva natten innan vi åkte hemöver. :)
Igår blev det en sväng till svenstavik med Johanna. Sen 8 km på skidorna med hundarna innan middagen.

Just nu sitter vi i bilen på väg hem från Lycksele, där vi har kollat och myst med jämthundsvalpar. :) Vi fastnade båda för samma tik. En av dom mörkare, och den som verkade mest nyfiken och framåt. När alla andra gick och la sig så var hon fortfarande kvar hos oss. Så vi får se om det blir henne vi får hämta hem om fyra veckor, det var nämligen två andra som var före oss att tinga.
Laddar upp några bilder sen, så ni får se sötnosarna. :)

2012-02-19 @ 17:47:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vårkänsla


Vilken skön söndag det har varit, riktigt vårväder och allt.
Blev en skidtur med Jaro (som vi har varit hundvakt till i helgen). Ingen lång tur dock då det var hans första skidtur, vilket resulterade i att han till en början skulle attackera skidorna och stavarna, bita och dra i selen/linan. Drog gjorde han inte speciellt mycket heller, han travade på i sin egen takt och la sig i snön och rullade sig var 10:onde meter ungefär. :P Vi tog oss en liten bit i alla fall, innan jag blev lite less och vände.
Efter skidturen tog jag och Tobias skotern och åkte en lång sväng med Veijta och Nixon. Bra tempo hela vägen så dom var rätt nöjd när vi kom tillbaka! :)

Resten av dagen har bara varit lugn. Fikat, ätit middag och funderat & planerat lite. 

Förresten, om ca 5 veckor kommer en av dom här sötnosarna flytta hem till oss, får se vem av dom det blir. :)

2012-02-12 @ 20:28:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vitt vitt vitt


Igår blev det några timmar på fjället med Tobias och hundarna. Inte en enda liten ripa fick vi se den här gången heller, men en del spår fanns det så dom hade ju varit där.
Det var väldigt dålig sikt på fjället också, vitt precis överallt, så man såg ingenting. Gjorde ett par fina vurpor när jag åkte rätt ner för några branta kanter som jag inte såg förrän det var för sent.. :P
Trots tungt före så gjorde hundarna det bra, speciellt på slutet. Dom var riktigt trötta när vi kom tillbaka till bilen.
Det får väl bli ett annat fjäll nästa gång!

Idag är det finväder, så nu blir det skidåkning med hundarna!
Hoppas ni får en fin söndag! :)

2012-02-12 @ 12:11:45 Permalink Jakt Kommentarer (0) Trackbacks ()


trött och frusen

Lea, Veijta & liten Nixon :)

Det har varit en grymt bra dag, vet inte riktigt varför, men jag har varit på strålande humör precis hela dagen. :)
Tänk om man alltid hade såna här bra dagar, då saker och ting bara flyter på och allt man gör går bra.
Sitter här lite småfrusen efter en prommis med hundarna. Leagumman är här ikväll, kunde inte åka ifrån henne idag när jag var till mamma & pappa en sväng. Hennes blick sa "jag vill följa med!", så det blev så. :)
Tror hon saknar sällskapet av Veijta och Nixon ganska mycket, även om dom är i stan ibland. Men det är ju inte så konstigt då hon nästan alltid har haft sällskap.
Nu är dom nöjda och ligger och sover alla tre och jag ska ta en varm dusch nu innan det är dags att hoppa i säng.
2012-02-08 @ 22:27:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


försovning & punktering..

Vilken dag. Började med att försova mig, vaknade när Tobias kom hem vid 7, den tid jag borde sitta i bilen påväg till jobbet.. Fick stressa och gjorde mig i ordning på en halvtimme! Det har hänt allt för ofta nu, att jag försover mig, ett säkert tecken på att jag verkligen borde lägga mig tidigare på kvällen..!
Fick ett sms i morse också om att jag kunde hämta hundmat på eftermiddagen, så det åkte jag iväg och gjorde på eftermiddagsrasten. När jag kom tillbaka till jobbet och hade parkerat såg jag att jag hade punktering på ena framdäcket. Vi hade märkt tidigare att det var dåligt med luft i det och har fått pumpa det ett par gånger. Men idag var det väldigt lite luft kvar. Så det var bara att köra försiktigt till OK och pumpa i lite luft för att sen åka till mamma & pappa och byta däcket. Man ska då aldrig få komma hem i tid alltså..
Åkte även förbi en älgolycka på vägen hem. Usch, jag tycker det är så hemskt. Det känns som det har varit så mycket viltolyckor nu senaste tiden.. Hoppas att man får slippa vara med om det själv! Älgen såg i alla fall ut att vara död. Tur det, så den inte behövde lida! 

Nä, man kanske ska ut och springa ett varv eller två runt Österåsen innan klockan hinner bli allt för sent!
Ha en trevlig kväll! :)
2012-02-07 @ 20:40:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Huvudvärk



Började den här dagen med att gå på massage på jobbet. Riktigt välbehövligt måste jag säga och skönt att "få loss" alla låsningar i ryggen! Fick dock en riktigt hemsk huvudvärk under eftermiddagen och den har inte släppt än..
Ska ut och springa en sväng nu med Johanna och hundarna, kanske den släpper då. Hoppas!

2012-02-06 @ 19:40:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


en kylig helg.


Efter en riktigt lång och jobbig vecka blev det äntligen helg igen. Tröttheten tog tyvärr över bloggandet även denna vecka.. Jobbade kväll i måndags + övertid och kom hem sent, för att sova några timmar och sen kliva upp tidigt för att börja halv 8 resten av veckan.  Vi har varit kort om folk hela veckan så det har blivit övertid i stort sett varje dag.
Har i alla fall fått vila upp mig lite under helgen, som börjar lida mot sitt slut. Och som vanligt har den gått alldeles för fort, men det är bara att börja räkna ner inför nästa! :)
Pga av kylan så har vi mest bara varit inomhus. Vi åkte till Brunflo igår eftermiddag och kollade på när Tobias syster spelade innebandymatch. Sen var vi till mamma & pappa och åt god middag. :)

Idag har det städats och tvättats, sånt som man egentligen borde ha gjort innan helgen.
Tobias åkte och jobbade i eftermiddags så jag och hundarna gick en sväng på lägdan så vi fick röra på oss lite. Trots att det var -18 så var det riktigt skönt att vara ute. Snön bar riktigt bra också, det var bara på vissa ställen man gick igenom och fick pulsa i djupsnön.
Har även hunnit med lite apportträning, det går allt bättre och bättre. Nixon har börjat tycka det är riktigt roligt nu, så snart ska jag nog testa träna lite med fågel. Har inte vågat testa tidigare då jag har tyckt att det har varit ett för stort steg. Men nu börjar han bli så pass duktig så vi borde kunna ta det steget snart. :)

2012-02-05 @ 23:43:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0