och så kom regnet igen

älskade lilla skrutta - min bästa vän!
-
Har precis kommit in efter en timmes promenad med Veijta, och vi hade tur, för nu började det regna igen.
Trist väder! Jag hoppas verkligen att det inte regnar i morgon, för alla studenternas skull! :)
-
Har varit väldigt trött hela dagen, höll på att somna under zero harm-utbildningen på jobbet till och med....
Tänk att hur mycket jag än sover så är jag ändå trött. Jag blir så less, för jag vill vara PIGG!
Vi låg efter på jobbet idag också, så jag hade skrivit upp mig på en halvtimmes övertid. Men istället var jag tvungen att åka hem en halvtimme innan jag egentligen skulle sluta. Veijta har nämligen varit riktigt dålig i magen i några dagar nu, och idag fick jag ett sms att hon både hade kräkts och skitit inne, och att det dessutom var blod i avföringen. :/
Skyndade mig hem och ringde till Ejra, dom sa att jag skulle se till så hon inte blev uttorkad och att jag skulle höra av mig om det var så att hon var sämre i morgon, eller att jag skulle ringa distriktarna om det blev sämre under kvällen.
När jag kom hem till mamma och pappa så verkade hon väldigt pigg ändå. Så jag tror inte det är någon fara, även om jag alltid tror det värsta. Men jag tycker verkligen det är skitjobbig när inte allt är som det ska. Men det tycker säkert dom flesta djurägare!
Nu ska vi gå och sova, jag och smulan, och så hoppas jag att hon är helt bra i magen i morgon.
2011-05-31 @ 23:33:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Joggingtur längs sjön

-
Började dagen med att försova mig 45 minuter.. blev stressigt, men konstigt nog så lyckades jag stämpla in på jobbet PRICK kl 7.00 i morse. :)
Ikväll har jag och Nixon varit ute och sprungit. En 50 minuters joggingtur längs Storsjön vart det. :)
Superhärligt väder ikväll, och det gick riktigt bra att springa. Invigde även mina nya joggingskor som jag fick av älskling när jag fyllde år, och dom var kanon! :)
Käkade lite jordgubbar när jag kom hem - som belöning. :P
2011-05-30 @ 22:40:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen

-
Igår träffade jag min Lisa. Vi åkte en sväng på JHÄK:s utställning ute vid gamla F4. Vi kom dit lite sent, så det var bara jämthundarna, finn -och norrbottenspetsarna kvar.. Efter att ha käkat en varsin hamburgare och pratat en bra stund så gick vi till bilen och åkte tillbaka in till stan.
Ett tag efter att Lisa hade åkt hem, så kom Fanny, Jimmy och Kira förbi en sväng. :)
Det hade varit uppehåll exakt hela dagen, men så tog jag med mig kameran ner till sjön och skulle fota lite och så börjar det blåsa och regna... Är det inte typiskt?? Ingen bra bild fick jag heller. :(
-
Var till mamma en stund på kvällen och sen blev det lite fest hemma hos oss. Tobias hade lite kompisar här, studenter och folk från Torsta bl a. :)
Lång kväll blev det iaf, gick och la mig vid 3, sov till 11.30, gick ut med hundarna i spöregnet och nu sitter man här... Blir nog en lugn dag idag tror jag!
2011-05-29 @ 13:21:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart helg!

gamla bilder...
-
Jag känner att jag inte gör annat än att tjatar om att det snart är helg, men jag avskyr verkligen kvällsveckorna på jobbet, dom är så himla sega. Kan inte förstå dom som byter, bara för att få jobba kväll jämt.
Igår hade jag tvättstugan, så det blev en del spring dit och så var jag och Veijta till Ejra och fick en liten vaccinationsspruta. Var även en sväng på stan efter det, innan jag åkte med hundarna till Lea och åkte hem och hängde tvätten och skyndade iväg på jobbet. Måste erkänna att det blev lite stressig där på slutet, men det gick ju bra! :P
Efter jobbet så var jag hem och hämtade hundarna och åkte en sväng till Remonhagen och träffade Malin & Pontiac med kompisar. Skojigt! Träning nästa gång!! :)
-
Idag regnar det en massa. Hade tänkt gå ner till sjön med hundarna och fota lite, men jag är inte så sugen på det längre. Får göra det i helgen istället om vädret är bättre då.
2011-05-27 @ 09:39:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


stockholmsbilder

Har ju lovat att lägga upp lite bilder från stockhomsresan. Har tänkt göra det i en vecka nu, men då vårat bredband har varit så himla segt nu ett tag så har det inte gått. Det har tagit 5 min att öppna en intenetsida... normalt tar det bara ca 2 sekunder. Nu funkar det bra igen iaf, så det är väl bäst att passa på nu när det lyser blått! :)
-
2011-05-24 @ 23:18:20 Permalink Fotografering Kommentarer (4) Trackbacks ()


Tisdag

-
Började dagen med en promenad med hundarna längs sjön, hade tänkt gå en timme men glömde bort tiden lite så det blev längre.. :) Skönt var det iaf, trots att det blåste som bara den.
Nixon badade för första gången också. Det var en fågel som retades genom att flyga fram och tillbaka en bit ut i vattnet, så tillslut var han ju bara tvungen att springa dit ut han med! :) Han verkar gilla vatten iaf, för han var i en gång till också på vägen hem.
Tiden har gått riktigt segt på jobbet idag, precis som den alltid gör när jag jobbar kväll. I morgon är det onsdag iaf, och då har halva veckan gått - snart helg alltså..! :P
2011-05-24 @ 22:56:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fullt upp...

-
.. som vanligt.
Varför ska det bara vara 24 timmar på ett dygn?? Jag känner att jag skulle behöva några fler, för jag hinner verkligen inte med allt jag vill. Efter jobbet vill man ju gärna hinna med lite annat än att bara laga mat och diska. Hundarna får sig såklart nå kortare träningspass ibland, men jag måste erkänna att det var länge sen det blev ett "riktigt" pass och som dessutom gick riktigt riktigt bra. Jag måste ta och skärpa mig!
Jag får helt enkelt ta och skriva en attgöra-lista för hela veckan!
-
Hade tvättstugan igår, så hela fredagskvällen gick åt till att tvätta/hänga tvätt... KUL?! nej!
Blev även en prommis med hundarna, stannade till på Odenvallen och tränade Nixon lite. Vi ska ju på utställning på Travet i morgon, så vi måste träna på att springa fint! :P
Nu ska jag ner på stan en sväng och se om jag hittar lite nya kläder, innan jag åker till farmor och farfar på lite fika. Farfar fyller nämligen år idag, G R A T T I S! :)
Ikväll blire middag hos David tillsammans med jobbgänget, och så ska jag hämta Tobias och Jim i Lit också. Skjutsade nämligen dit dom för en stund sen, då dom skulle till Aronsson och fiska. :)
-
Ha en bra dag allihop!
2011-05-21 @ 12:37:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


österåsen

-
Då blir det flytt till Österåsen i sommar! :)
2011-05-17 @ 22:57:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


stockholm

-
Då är man hemma igen efter några riktigt roliga dagar i Stockholm. Skönt att få komma från Östersund ett tag, men det känns väldigt bra att komma hem igen till mina 3 älsklingar! ♥
Torsdagen blev en riktigt lång dag. Tåget gick 05.39 så vi var framme ca. halv 11. Vi låste in våra väskor, käkade lite lunch och sen blev det stan några timmar innan vi fick checka in på vandrarhemmet. :)
Tog det lugnt en stund och gjorde oss i ordning och gick ut och åt middag. Sen tog vi tunnelbanan till Hovet, där vi så Cesar Millan live. Riktigt riktigt bra var det, häftigt att få se när han hjälpte folk med sina hundar! Jag har tyvärr inga bilder från showen, då jag inte fick ta med mig min systemkamera in.....
Fredag: En heldag på stan. Lite shopping blev det ju såklart, och jag måste ju säga att vi var riktigt duktiga på att hitta överallt! :P Det var väl bara jag som gick fel det första jag gjorde när jag lämnade dom andra för att gå hem till Micke och Jenny. Men jag kom snabbt på det så jag hittade rätt. Trevlig kväll, med middag och så fick jag ju äntligen träffa min lilla kusin. Värlens sötaste!! :)
Lördag: Packa och checka ut. In till Centralstationen och låste in väskorna och så gick vi en kort sväng på stan. Vi kände oss nöjda ganska fort och gick tillbaka till stationen och åt lunch istället innan vi hoppade på tåget tillbaka till Östersund.
-
Jag har haft jätteroligt dom här dagarna och jag hoppas vi gör om det snart igen!
Fler bilder från resan kommer!! :)
2011-05-15 @ 22:42:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


heeelg :)

-
Äntligen är denna otroligt sega arbetsvecka över för min del. Och nu är det inte många timmar kvar tills vi åker till huvudstaden några dagar. :) Ska försöka lägga mig i tid ikväll, för tåget går 05.39 i morgonbitti om jag inte minns helt fel, och det vill man ju inte missa.
n u   s k a   j a g   p a c k a !  : )
2011-05-11 @ 17:29:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


segare dag

Idag kändes det nästan som att tiden stod still på jobbet. Från kl 8 och fram till lunch gick det så segt att jag nästan trodde att jag aldrig skulle komma från jobbet.. Tiden gick som tur va fortare efter lunch, och eftersom det var rätt lugnt idag också så flexade jag en timme och åkte till badhusparken och åt glass med några från jobbet. :)
Det har verkligen varit sommarevärme nu i några dagar, skönt! Och träden börjar bli riktigt gröna nu! Det går fort bara solen tittar fram. :)
-
Sen jag kom hem har jag tvättat 2 maskiner, lagat middag, duschat Veijta, bakat, gått en promenad med Nixon och även klickertränat honom. Har haft fullt upp alltså.
I morgon jobbar jag sista dagen för den här veckan, då är det bara hem och packa. För på torsdag åker jag till Stockholm med Carro, Malin och Emilie. Vi ska dit och kolla på Cesar Millan som har nån show på torsdagkväll, hoppas även på att hinna få träffa Micke, Jenny och lilla Kusin. :)
Vi kommer ha så himla roligt i alla fall, det slår jag vad om!
-
Nu är det dags för sängen, klockan är på tok för mycket... Godnatt!
2011-05-10 @ 23:25:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vårforum

Jag & Pernilla på afterskin. :) Foto: Fanny
-
och så är vårforum 2011 över. JAg åkte som sagt dit i lördags, tillsammans med Pernilla.
Hon ringde till mig på morgonen och berättade att det hade brunnit i en av lägenheterna vid hotellet och att det även var en person som hade omkommit. Så himla tragiskt! Det kändes som att det hände så mycket hemskt där i år, på fredagsmorgonen så var det även 3 personer som hade blivit påkörda av en som körde rattfull...  hemskt! :/
Trots dessa tråkigheter + en förkylning som hade blivit sämre under natten till lördagen så hade jag en jätterolig kväll, med en massa härligt folk. :)
-
Nu är jag på bättringsvägen, idag kan jag iaf prata vilket jag inte kunde igår. Men nu är det Tobias som har blivit sjuk igen, 39 graders feber har han, stackarn.


2011-05-09 @ 22:43:22 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredag

haha, från personalfesten m. rocktema :)
-
Blev att jag jobbade idag, mådde inte så mycket bättre än igår, bara lite. Det var rätt lugnt idag också, så jag och Pernilla slutade en halvtimme tidigare och åkte till Ejra och vaccinerade Nixon. :)
Sen åkte vi en sväng på stan, där jag bytte några plagg som jag köpte i förrgår. Och så köpte jag naturligtvis lite gott dricka till i morgon! :P
.
Nu ikväll har jag mest städat undan lite, dammsugit och dammat. Pernilla var förbi en stund också, och vi "planerade" våra afterski-outfits som vi ska ha i morgon. Det blir dock bara ett enkelt rocktema på oss, men det är iaf bättre än ingenting! Hade dessutom en del accessoarer/kläder hemma redan då vi hade rocktema på en av personalfesterna i Åre.
Nu ska jag packa det sista, sen ska jag hoppa i säng och i alla fall försöka sova.. Barnen i lägenheten ovanför stampar så hemskt i golvet och skriker och smäller i trapphuset, är ganska säker på att dom var fler än 2 idag också!
2011-05-06 @ 23:56:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hemma idag

-
Stannade hemma från jobbet idag. Har känt mig förkyld i några dagar nu, och igår när jag kom hem från jobbet så kände jag mig nästa febrig. Så i morse när väckarklockan ringde och jag fortfarande var hängig så valde jag att stanna hemma idag. Jag hade såklart kunnat tjura mig till jobbet ändå, men eftersom jag så gärna vill bli frisk till på lördag, så fick det här bli en vilodag! Har till och med druckit ett glas med Berocca. :)
m å s t e   b l i   f r i s k !
.
Nu ska jag på apoteket för lite shopping..

2011-05-05 @ 13:26:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


makeover :)

Fanny kom hit efter jobbet idag. Vi gick ner på affärn och handlade lite hårfärg, provade en ny sort då jag kände för en lite mörkare färg denna gång. Lite roligt också att färgen bara räckte till halva håret, kom på att vi hade tagit den sista på affärn också, så Fanny fick åka en extra lång sväng för att köpa en till.. :P
Roligt hade vi iaf, med mycket (jakt/hund)prat, sånt som alla tjejer pratar om....eller? haha:P 
Så nu är jag både nyklippt och har nyfärgat hår, och riktigt riktigt nöjd!!
Bild kommer kanske i morgon.
Tack så mycket igen! <3
.
Annars har jag bara varit iväg med mina 2 rastlösa skruttar så dom har fått springa av sig. Det märks så himla väl att dom har suttit i bilen hela dagen. Ett par promenader räcker inte för att dom ska bli nöjda iaf. :)
Nu ska jag borsta tänderna och sen hoppa i säng. Hoppas att min förkylning som jag har dragit på mig förvinner till i morgon. Hade ett träningspass på gymmet inplanerat i morgon. Men känns min hals som den har gjort idag, så blir det nog vila istället. Måste va frisk i helgen, för då blir det Vemdalen och VÅRFORUM!! :)

2011-05-03 @ 22:41:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0