Valpbilder

Hittade lite valpbilder på Veijta. Tror dom kommer från mammas mobil. :)















Avslutar med en bild på sötaste Lea <3




2010-01-31 @ 00:16:42 Permalink Hundar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Integöranåntingallsdag

Vaknade runt 12.30 och låg kvar i sängen en stund. Efter att ha varit ut med hundarna så gick jag och la mig på soffan ett bra tag innan jag gick till datorn och läste lite bloggar och kollade runt lite på internet. Låg lite på golvet med hundarna.. fråga mig inte varför, det bara blev så. :P
Helt plötsligt var klockan 16.30 och då kände jag att det var dags att gå och duscha. Åkte sen en sväng på affärn, åkte hem och lagade middag och gick sen till familjen Grundström och kollade på Robinsonfinalen.

Det var min dag. En skön slappardag, helt enkelt en integöranåntingallsdag.


KRAM <3
2010-01-30 @ 23:45:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag


Är ledig igen, och den här gången 6 dagar i rad... inte dåligt de inte. :P
Jag är hemma i Östersund nu, ska vara hundvakt till hundarna eftersom mamma och pappa är i Stockholm över helgen. Planerna var ju då att åka till skogen eller till Gräftåvallen och träna hundarna. Men naturligtvis så var ju den här jäkla kylan tvungen att komma tillbaka + att jag har blivit förkyld. Men hundarna kommer i alla fall följa med mig till Åre på söndag eller måndag när jag åker tillbaka, så då hoppas jag att vädret både är bra och lite mildare så att vi får komma ut på fjället och träna lite. :)

Har varit till farbror tandläkar´n idag, och inga hål hade jag! Så duktig så! :P
Jag har även klippt klorna och klippt bort all päls under tassarna på hundarn. Och nu ska jag åka iväg till DHL och hämta 5 säckar hundmat (100 kg). Istället för gymmet! :P
Sen blir det en sväng på stan med Kusin, det var länge sen.

Ha en bra dag! <3
2010-01-29 @ 12:26:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Det har varit riktigt segt på jobbet idag, vi var 5 som jobbade och det fanns inte så jättemycket att göra... då blir jag bara less, speciellt när man går och kollar på klockan och ser att det bara har gått 10 minuter sen man kollade på klockan sist.
Tillslut blev den i alla fall 15.00, och jag fick gå hem. :)

Sen blev det en sväng till gymmet med Karin och Sara. Jag sprang på löpbandet för första gången i mitt liv. Jag har liksom aldrig vågat prova tidigare, har varit lite rädd för att bara åka av bandet (som det brukar bli på film..). :P Men det gick jättebra, jag sprang nästan en halv mil, och jag är nöjd med det, med tanke på att jag inte har varit ute och sprungit på väldigt länge. Jag tränade även lite axlar, mage och biceps. :)

Nu blir det sen middag, tacopaj står på menyn idag.

KRAM <3
2010-01-25 @ 21:09:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag = avresedag


Idag har varit en bra dag. Jag började iof dagen med att försova mig en timme, och det var väl mindre bra. Jag vaknade 06.27 och började jobba 07.00, så det blev liiite stressigt, men på nåt sett så lyckades jag med att "bara" komma en kvart sent och som tur var så hade jag inte min första avsyning förrän 07.30.
Och med tanke på att dagen började som den gjorde, så har allt annat faktiskt gått riktigt jäkla bra! För en gång skull, på en söndag.

Nu blir det sängen, och så ska jag INTE försova mig i morgon! God natt! <3

 

2010-01-24 @ 22:41:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frostar ur frysen - på en fredag....

 

 
Haha, jag och Veijta :) Foto: Lisa G

Solen skiner - och jag sitter INNE!
Jag vill gå ut, men jag orkar inte just nu, har sån träningsvärk sen innebandyn igår. Istället gör jag lite nytta här hemma, tvättar, frostar ur min gamla frys och städar bort lite saker som ligger utspridda överallt..
Karin och Alexis är ute och åker skidor/bräda just nu, sen ska jag upp till Karin och diskutera lite jaktfrågor (hon har ju börjat jägarexamen :P).
Jag ska nog ta med mig kameran upp till Björnen också, och passa på att ta lite bilder när det är så fint väder. :)

Får se om jag orkar fixa till bloggen också.. :P


KRAM <3
2010-01-22 @ 14:23:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen ork...

Jag kom hem för ungefär en halvtimme sen och är helt slut i kroppen. Jag har varit och spelat innebandy i Duved i 2 timmar och det gick inte så bra. Det var mycket folk, många fler än det har varit tidigare när jag har varit där och spelat. Nu var det liksom 4 lag och vi spelade på två små planer.. jag tror att det laget jag var med i förlorade nästan alla matcher, inte för att vi spelade seriöst egentligen, men det blir ju ändå att man räknar målen.
Jag kände mig i alla fall bara i vägen hela tiden och orkade knappt springa nånting. Jag får hoppas det går bättre nästa gång. :)
Jag kommer nog att ha en rejäl träningsvärk i morgon i resten av kroppen och inte bara i axlarna. Är förresten ledig i morgon igen, men då ska jag nog bara ta det lugnt. Försöka i alla fall. :P


Nu ska jag ta en snabbdusch och sen gå och sova. KRAM <3

2010-01-21 @ 23:16:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite nytt


Håller som sagt på att göra om lite här i bloggen. Det är lite grejer som jag måste fixa till, ändra färg på vissa ställen och lite sånt, men det får jag göra i morgon, för nu blir det sängen. Börjar kl. 7.00 i morgon och då måste jag vara pigg och glad. :)


Godnatt!
2010-01-20 @ 22:45:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skidåking


Ledig igår och ledig idag. :) Igår blev det en skidtur på isen med Liv och Grym, var kanske ute i 45 minuter + promenad till och från. Det gick jättebra och hundarna var superduktiga. :P
Sen var det bara att gå hem och göra sig i ordning, vi stugvärdar skulle nämligen till Ylva (en av våra arbetsledare :P), där blev det middag och singstar innan vi åkte vidare till Bygget. Riktigt rolig kväll! Som vanligt när vi är ut. :)

                       
                                                                           Liv och Grym

Snacka om att jag fick en chock när jag vaknade idag och såg att klockan var 12.44. Jag flög verkligen ur sängen och slängde på mig lite kläder innan jag gick för att ta ut alla hundar. Jag, Karin och Sara skulle ju ut och åka skidor med hundarna på isen idag, så jag fick lite bråttom...
Nu sitter jag iaf här med en rejäl träningsvärk i axlarna, det gillar jag! 


Nu ska jag göra lite mat till matlådan i morgon, men jag orkar egentligen inte...
Sen så får ni hålla lite koll, jag ska nämligen göra om lite här i bloggen. :) Vi får se om det blir som jag vill eller om jag får ändra mina planer lite. :P


Ciao!

 

2010-01-20 @ 20:11:23 Permalink Hundar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig idag



Godmorgon! :)
Har precis klivit upp. Skönt med lite sovmorgon, detbehövde jag verkligen för igår morse var jag jättetrött.
Som tur var så jobbade jag bara 7.30-14 igår, så jag gick hem och bytte om och gick ner till isen och åkte lite skidor - själv! :) Ja, jag åkte faktsikt utan hundar igår, helt otroligt va? :P Men det blev bara en halvtimme, för jag fick skavsår på ena hälen... Typiskt, men jag antar att det var för att jag åkte själv. För när jag har hundarna som drar så blir det inte att jag rör lika mycket på benen som när man åker själv, det blir mest att man hjälper till med armarna då. Så det har säkert med det att göra, att fötterna rörde sig för mycket i pjäxan när jag åkte. :P Men det blir till att tejpa hälarna, för idag ska jag ut igen. Och i morgon. Jag ska äve köpa ett par nya strumpor, för man får nog lättare skavsår om man har slitna strumpor än om man har nya.

Nu ska jag diska och göra mig i ordning för skidturen. :)


Ha en bra dag. KRAM <3
 
2010-01-19 @ 11:49:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag, eller???

Visst är det söndag idag? Jag känner att jag inte har någon koll på vad det är för dag längre. Det blir så konstigt när man jobbar på helgerna och är ledig vardagar...

Har precis kommit hem från jobbet, och nu blir det lite städning här hemma. Jag ska även ta bort adventsstjärnan i fönstret slänga ut granen som fortfarande står kvar här inne. Min fina lilla gran. :)
När jag har varit duktig och gjort allt det, så blir det lite middag och sen film har jag tänkt.


KRAM KRAM
2010-01-17 @ 16:55:22 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gårdagen

Usch, nu får jag ångest igen.. Det får jag alltid när jag har varit i stan och ska åka tillbaka till Åre. Jag känner att jag bara vill stanna här, träna och åka lite skidor med hundarna. Att bara kunna göra det man känner för på helgen utan att behöva känna sig stressad för att man ska med tåget.
Men jag vet att så fort jag kommer hem till Åre igen så känns allt super igen. Fast såklart tomt utan hundar....

Igår blev det en tur till Torsta med Carro och Malin. Och jag måste säga att jag saknar skolan så himla mycket. Kanske inte allt plugg, men alla lärare i djurhuset. Tänk om man kunde gå sista året igen, gå på balen och ta studenten igen, då skulle jag lätt kunna göra det! :)
Det blev även en liten sväng på stan, köpte lite småsaker (fick ju lön igår!), det blev ett skärp, en ansiktskräm, ett armband och en ny kalender för 2010. Köpte även en ny expanderlina på Tasseborg, det blev lite smått och gott till hundarn också såklart. :)


Nu ska jag gör mig i ordnind - packa och lite sånt. Sen blir det affärn och kanske en jättekort sväng på stan.



Ha en bra dag! KRAM <3
2010-01-16 @ 11:36:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


GRATTIS Kusin


G R A T T I S   P Å   1 8 -Å R S D A G E N

T O B I A S


H O P P A S   D U   F Å R   E N   J Ä T T E B R A   D A G. <3



Jag och Tobias, julen 1993 :)



2010-01-14 @ 06:11:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bilder


Här är några av bilderna jag tog på isen igår. Lite synd bara att det hade börjat skymma, bilderna är något mörka...


Karin och Liv började lite lugnt :)

 
Sara och Lime
Full fart. Här är det draglina och stavar i ett enda trassel :P




Själv blev jag av med ena handsken under halva skidturen.. Snärta 
heter tjuven. Det blev
Kampen om handsken där ett tag :P


Tira i full galopp


Sen fick Tira springa med Sara


Karin med Liv och Lime


Jag åkte med Grabbarna grus - Grym och Mix


Karin, Lime och Liv


Sara och Tira


Trots några blåmärken, en frusen hand och en lättare sträckning i rygg och nacke så hade jag så himla roligt! Tack för en toppentur, Tjejer! Det här måste vi göra om. <3



 

2010-01-13 @ 22:18:11 Permalink Hundar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Redigerar bilder och lagar mat

Håller på att redigera lite bilder sen skidturen på isen igår. Sitter även och käkar lite gurka, småtomater och tonfisk nu medan jag väntar på att fiskgratängen i ugnen blir klar. Så himla gott! 
Jag känner att jag alltid sitter och äter nåt när jag skriver mina inlägg. :) Men som ni vet; Äta bör man, annars dör man! :) HAHA.

Men var beredda, sen blir det EN MASSA BILDER! :D




CIAO!
2010-01-13 @ 17:53:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0