Designen

-
Jag vet inte hur det ser ut på era datorer, men på min så ser det konstigt ut både på bloggens sida och på Leas sida.
Veijtas och Nixons sidor ser bra ut iaf.
Om det ser ut som tidigare fast med dubbla profilbilder och konstiga länkar längst upp i bloggen eller att det bara ser konstigt ut på nåt annat sätt, så kan ni väl säga till?! :)

Uppdatering!
Nu ser det ut som det ska på min dator. Ser det fortfarande konstigt ut på era datorer??
2011-07-27 @ 23:05:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


prommis i kvällssolen

-
Nu ska jag och hundarna ut på promenad i kvällssolen.
Sen tänkte jag fixa med bloggen, nya "designen" är i stort sett färdig.
Så håll utkik! :P
2011-07-27 @ 20:46:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


regn regn regn

Varför kan det inte vara soligt och fint väder på helgerna?? Det är bara på veckorna när man sitter inne och jobbar hela dagarna som solen tittar fram, och så fort man slutar och åker hem, då har det hunnit blvit molnigt.
Nu får det ta och sluta regna. Jag vill ha SOL!!!
2011-07-24 @ 12:30:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


valpsjuka :)

2011-07-24 @ 00:20:28 Permalink Fotografering Kommentarer (1) Trackbacks ()


åskväder och huvudvärk

Kaffeberoende?! Svar: Ja.....
-
vaknade när klockan ringde vid 9 i morse. Tog ut hundarna och gick sen och målade ett sista varv på dom sista luckorna, så i morgon åker dom nog upp. :)
Gjorde mig i ordning och åkte sen en sväng till Flykälen där det var traktorpulling. Inte så speciellt tyckte jag, men jag åkte mest dit för att träffa Tobias, han åkte dit redan igår med lite kompisar och blir där till i morgon. Så här sitter man själv (med hundarna också då såklart). Ute är det åska och regnet bara öser ner - TRIST!
Har haft sån hemsk huvudvärk hela dagen, troligen pga att det har varit åska i luften, men så har jag ju inte druckit nå kaffe tidigare idag heller så det kan ju va det också.. :P Dricker det nu så vi får väl se om det släpper.
2011-07-23 @ 20:31:44 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


dags för en liten uppdatering

t
Lilla Pukka :)
-
Dålig uppdatering, jag vet..!
Tar mig inte riktigt tid att blogga då bredbandet är så fruktansvärt segt. Det tar sån tid att öppna sidor och ladda upp bilder. Därför har det inte hänt nåt med bloggdesignen heller..
-
Jag och hundarna har varit en sväng till Hjerkinn på valpträff. I år hjälpte jag inte till med försäljning av hundsaker, som jag har gjort de senaste 2 åre. I år var jag där som valpköpare. :)
Dressyr och duvträning blev det mycket av. Väldigt nyttigt för Nixon som är helt galen i duvorna. Fick i alla fall ett par fina situationer innan vi åkte hem. :)
Och så har jag ÄNTLIGEN köpt mig en hagelbössa. En Classic Lady gun, hoppas bara jag hinner få hem den innan jakten börja, fär det är ju bara drygt en månad kvar och jag längtar som en tok! :)
-
Nu ska jag fortsätta kolla på film och dricka en till kopp te och hoppas på att halsen blir bättre. Har haft hosta och ont i halsen i två veckor nu, börjar bli ganska less. Vill känna mig pigg och så vill jag ut och springa ju...
Snart min!
2011-07-22 @ 23:43:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


besviken i morse

,
Kul att starta veckan med att vakna av klockan och tro att det fortfarande är helg.. Kan ju säga att jag blev jäkligt besviken när jag insåg att det var måndag.
Arbetsdagen har gått rätt så snabbt ändå, trots att jag hela tiden sitter och tänker på att jag vill sluta och åka hem.
Just nu håller jag på att laga mig lite middag, soppa blir det idag, vilket det ofta blir när det bara är jag som ska äta.
Sen ska jag ut och måla luckorna ett varv till (känns inte som att vi gör nåt annat..) och sen blir det lite apportträning med hundarna också.
Dom fick ett varsitt dressyrpass igår kväll också. Sitt och inkallning med visselpipa blev det då. Riktigt bra gick det! :)
-
Nu har dom skrivit lite om resultaten från dom övriga aktiviteterna på NNFKs klubbdag.
Bland annat har dom skrivit några ett par rader om mig och Fanny. :)
Om ni vill läsa om oss så kan ni göra det här! Det står under Klubbmästerskap Hagelskytte. :P
2011-07-11 @ 19:41:23 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


syr gardiner & river kakel

Det var rätt lugnt på jobbet idag även fast det var systemtömning. Fick sluta 2 timmar tidigare vilket var riktigt skönt då jag har gått och blivit förkyld igen... Halsont, snorig, hostig och öroninflammation - inte roligt alls.
Öronvärken som jag hade på förmiddagen släppte som tur var efter att jag tagit en Ipren, sen har jag bara känt av lite lite under resten av dagen. Får se hur det känns i morgon!
-
Handlade lite innan jag åkte hem. Lagade mat och sen har vi tagit bort det gamla 70-tals kaklet som satt i köket, för i morgon kommer mamma och pappa hit och då ska det nya kaklet upp. :)
Har sytt gardiner även ikväll, har gjort det dom senaste 3 kvällarna. Så nu är jag färdig med gardinerna i sovrummet och i köket, och i morgon ska jag sy klart den sista som ska vara i gästrummet. Är rätt nöjd i alla fall! :P
2011-07-09 @ 00:30:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fullt upp!

,
Några dagar sen jag uppdaterade sist, men jag har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn. :)
Fullt upp kan man säga att vi har haft sen vi flyttade, massa kartonger som ska packas upp, möbler som ska skruvas ihop och ställas i ordning och köksluckor som ska målas... tur är det i alla fall att man har så underbara vänner och föräldrar som ställer upp och hjälper till. Tack så mycket! ♥
-
Lisa, Carro och Malin var alltså på besök i lördags och fikade och hjälpte till. På kvällen åkte jag in till dom i stan, så det blev bl a. middag på Dalwhinnie, supergott och trevligt!
Sov hos mamma och pappa till söndag och fixade lite saker i stan innan jag åkte hem. Mamma och pappa kom hit strax efter mig, så det blev fika även då och en massa gjort efter det. :)
Igår var det dags för en ny vecka och en ny jobbdag. Längtade efter helgen redan efter 45 minute på jobbet...
Middagen var klar när jag kom hem, så vi åt och åkte sen iväg till h-dal på skjutbanan. Sköt lite lerduvor, 2 serier blev det och det gick väl hyffsat. Men idag är min axel alldeles blå och svullen, fick riktigt ont när vi sköt andra serien.. Har aldrig fått så ont tidigare. :(
Måste ta och köpa mig en egen bössa nu, så jag får träna med en som passar!
Kan ju säga också att min pojkvän är GRYMT DUKTIG på att skjuta, både på duvorna och på älgen. :) PUSS!
2011-07-05 @ 18:57:40 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0