Sen middag

Nu blir det sen middag och Mammas pojkar. :P Fransk fiskgratäng står på menyn idag, mmmmm!
Hade tänkt gå en promenad med Grabbarna Grus (Mix och Grym) men jag hinner nog inte det i kväll, tiden bara rinner iväg.. Jag måste städa och plocka undan lite, för i morgon kommer kusin på besök och ska stanna hela helgen. :)
Så promenaden får nog bli i morgon efter jobbet i stället.




 Valpar från Norge i somras

2009-10-29 @ 20:22:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag


Idag är det dimmigt här i Åre. Eller det har i alla fall varit det dom senaste timmarna. JAg har nästan precis kommit hem från jobbet, och när jag stod ute på gatan för en stund sen (när det fortfarande var ganska ljust, det blir mörkt så fort nu...) så såg man nästan inget annat en den tjocka dimman. Men uppe i Björnen, där är det finväder :P Där var det blå himmel och alldeles klart vid skutan, och då såg man ner på dimman. Det var som för nån vecka sen, molnen låg nere i sjön.
Det har dessutom börjat blivit is på sjön, men bara vid reningsverket än så länge. :)

Nu ska jag gå och mata alla galna hundar, hör att dom ropar MAT! MAT! MAT!



KRAM <3

2009-10-29 @ 16:56:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Powerwalk



Nu ska jag ut och powerwalka lite med Veijta, Liv och Lime. :)
Sen ska jag nog bara ta det lugnt - ska försöka i alla fall! :P



KRAM på er! <3

2009-10-28 @ 19:21:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött, tröttare, tröttast



Ä R    E X T R E M T    T R Ö T T !

H A R    O N T    I    H U V U D E T !

V I L L    B A R A    H A    E N    L Å Å Å N G    S O V M O R G O N !


Det blir gröt, te och en Ipren till frukost.



Ha en bra dag allihop!

KRAM <3

2009-10-28 @ 07:05:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snark, snark..


Känner mig just nu tröttare än någonsin. Dock lite piggare idag än igår, då orkade jag nämligen inte göra någonting. Det känns lite jobbigt faktiskt att vara hundvakt till 7 hundar helt själv, samtidigt som jag ska jobba  + att jag har Veijta också. Jag har en halvtimmes lunch på dagarna och på den tiden ska jag hinna hem, ta ut alla hundar, käka och sen åka tillbaka...
Eftersom lilla Snärta inte kan hålla sig så länge, så går jag ut sista gången vid kl.0.00, men jag går och sover ett par timmar innan. Sen är det dags igen vid kl. 5 ungefär. 

Idag passade jag även på att ta en kort tur i skogen med Veijta. Så hon fick sitta i bilen idag så att vi kunde åka direkt när jag hade slutat. Bra gick hon också, riktigt bra fart i stort sett hela tiden, hon tappade lite mot slutet men det blev mer snö då också. Men ingen fågel såg vi idag. :/

Sitter här nu, litte småfrusen och kollar på Äntligen hemma. Hade tänkt gå en promenad med några hundar, men jag känner inte att jag orkar. Det blir nog en kopp varm choklad med vispgrädde istället, mums! :)



Hade!   
  

 

2009-10-27 @ 20:52:51 Permalink Hundar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag är det en "Ta det lugnt dag"




Idag är det en sån här "ta det lite lugnt dag". Man gör inte så mycket, går i myskläder och utan smink - härligt! :P
Är dock hundvakt till 6 tokiga hundar hela veckan. Så jag har ju lite att göra ändå. Lagar även kalops, men det sköter sig mest själv där på spisen eftersom det ska koka i 2,5 timme.

 


 Hoppas ni har haft en bra dag! CIAO


2009-10-25 @ 15:15:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vintertid

Godmorgon!
Har precis varit ut med alla hundar igen - för andra gången nu på morgonen. Första gången var klockan 05.00, sen gick jag och sov några timmar till. Men kom på att det är idag man ställer om till vintertid, alltså ställer tillbaka klockan en timme. Borde nog gå och sova en liten stund till :)

Jag var in på www.fotosidan.se och hittade dom här flugbilderna. Visst är dom lite roliga?? :P



Foto: Magnus Muhr


Foto: Magnus Muhr


Foto: Magnus Muhr


Foto: Magnus Muhr



Foto: Magnus Muhr

Killen som har tagit bilderna heter ju då Magnus Muhr. Han har tagit många fler flugbilder också, gå in här om ni vill se fler: http://www.fotosidan.se/gallery/view.htm?ID=230148


KRAM på er! <3

 

2009-10-25 @ 10:13:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma bra men hemma bäst

Hemma bra men hemma bäst! :)

Hemma i Åre igen. Eller jag har ju varit här i några timmar nu och jag längtar redan tillbaka till stan, att få träffa alla igen. Nästa gång jag åker in till stan så blir det utställning, har nämligen anmält Lea på JHKK:s inofficiella utställning på gamla F4 den 7 novebmer. :) Det ska bli morsomt!




KRAM på er! <3

2009-10-24 @ 21:12:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torginvigning och spindelfobi

Gårdagen
Efter att ha träffat farmor o farfar och mormor o morfar och även varit på stan, Tasseborg och Djurmagazinet med Carro och Malin, så blev det till att slänga i sig lite middag innan det vardags att sätta sig i bilen igen. Åkte och hämtade först upp Adam och sen Carro för att åka till invigningen av torget. Själva invigningen var ganska tråkig, trodde att det skulle hända mer där.. det var liksom bara några som svingade runt några brinnande saker. Såg i tidningen att det hade varit dans också, men det tror jag vi missade. Annars var det bara lite prat på scenen och så apploderade man lite och så. Sen var torget invigt.
Sen åkte vi till Carro och kikade på Idol och en massa bilder från Torsta-tiden, det var lite roligt, förutom att jag var med på en massa hemska bilder :P
TACK FÖR EN ROLIG FREDAG!


Snart Halloween...
Har även spindelfobi. Och jag tror att spindlarna har börjat följa efter mig. I Torsdags kväll när jag skulle gå och lägga mig så kom det en "stor" äcklig spindel krypande på golvet. Jag var nära att få en hjärtinfarkt! Tog i alla fall en stor bit hushållspapper för att försöka få upp det vidriga krypet. USCH! Men jag var ju så jäkla dum att jag slängde ut den genom dörren, varför spolade jag inte ner den i toan för??
Och idag, när jag skulle kliva in i duschen (efter att mamma färgat håret på mig) så var det en precis lika dan spindel där och även då hoppade jag högt. Jag ropade på mamma som fick komma ner och ta bort den... haha :)

Nu tänker ni säkert, men hur gammal är du Sandra?
Kan ju säga att det brukar jag fundera på ibland också ..


2009-10-24 @ 19:37:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Östersund

Nu är jag hemma i Östersund. :) Jag har precis varit på en liten prommis med älskade lilla Lea - bara Lea! :) Nu ska jag åka iväg en sväng och hälsa på farmor och farfar. Har inte träffat dom på snart 3 månader...
Sen blir det stan med Carro och Malin. Och så ska jag även åka till mormor och morfar och säga grattis till morfar som fyller år idag. :)


 
G R A T T I S    P Å    F Ö D E L S E D A G E N

M O R F A R !



2009-10-23 @ 10:35:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frukost

Sitter här och äter frukost nu och ska snart gå till jobbet.
Jag måste bara säga att jag älskar frukost, det är dagens bästa (och viktigaste) måltid.
Jag har alltid ätit en rejäl frukost på morgonen, enda sen jag var liten. Men i våras så kunde jag nästa aldrig äta på morgonen, jag blev bara så illamående och fick ont i magen så fort jag åt nåt, jag antar att det hade med stress och göra eftersom det var ganska mycket i skolan då.
Jag har känt så nån gång nu, men jag har kommit på att det bara är när jag äter mackor till frukost (det är faktiskt svårt att få i sig en macka när man är stressad :P). Så jag har helt enkelt slutat med bröd på vardagar och äter bara gröt nu, ibland havregyndgröt och ibland mannagrynsgröt. Gott! :) Det funkar faktiskt jättebra. Och jag känner verkligen att jag behöver en rejäl frukost för att orka med allt som ska göras på dagarna. :P


Nä, nu måste jag gå. Hörs sen! KRAM <3
2009-10-22 @ 07:26:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Finns kategorin städblogg?

Jag har precis kommit på att min blogg har blivit värsta städbloggen... Finns kategorin städbogg? haha :P 
Om ni vill så kan jag bjuda på några städtips eller nåt. :) Närå, det ska ni få slippa.
Men det känns verkligen som att det bara är det jag skriver om, det är ju hela tiden fönsterputsning och storstädning, blablabla..... Stackars er! Visst, det blir ju mycket hundar också (läs: väldigt mycket hundar!), men jag skriver hellre om hundarna än om städning, så det får ni helt enkelt stå ut med. :)
 
Så idag tänkte jag faktiskt låta bli att skriva om vad jag har gjort för nåt på jobbet idag, för det antar jag att ni redan vet. :)

Nu ska jag inte lägga mer energi på det här inlägget (det har redan tagit mer än en timme..), det är så det blir när man kollar på Grey´s Anatomy samtidigt. :)



Ha det bra, Godnatt! <3

2009-10-21 @ 22:29:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Det var tänkt att jag skulle städa idag när jag kom hem (efter en hel dag med storstädning..) men jag är så fruktansvärt trött så jag har inte orkat. Jag skulle kunna gå och sova nu!

Helgens planer har blivit lite ändrade. I stället för att jag åker in på torsdag kväll och stannar i stan till på söndag så kommer jag i stället att, eventuellt, åka in på fredag morgon och åka tillbaka nån gång på lördag. Ska vara hundvakt från lördag och hela nästa vecka, så det är därför.



2009-10-20 @ 21:17:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter några timmar i skogen, och jag är så himla trött kan jag säga. Jag klev upp kl 5 i morse och gick och la mig alldeles för sent igår...
Det blev tyvärr ingen premie för oss idag. Men Veijta fick två 30 minuters släpp så hon fick ju i alla fall gå en timme, vilket jag tycker är bra. Vi såg inte en enda fågel i våra två släpp, hon hade bara ett par markeringar.
Det var bara fyra hundar i partiet, 1 vorsteh, 2 Breton och Veijta då. Och alla de andra hade fågelarbeten, så det blev förmodligen premier på alla (vet i alla fall att en fick en 1 ak, men de andra två var inte klar när jag och Håvard gick ner).
Jag, Veijta och Håvard bestämde oss som sagt för att börja gå till bilarna innan dom andra var klara, eftersom vi kunde få jaga på vägen ner. :)
När vi nästan var nere vid bilarna så lättade det två ripor till höger om oss när vi gick på stigen, men Veijta var till vänster om oss och sökte så jag tror inte att hon såg dom, men jag kallade in henne och skickade henne dit dom lättade. Då lättade det ytterligare en ripa och Veijta var helt lugn, men den flög naturligtvis åt fel håll när Håvard tänkte skjuta... TYPISKT!

Jag är jätteglad att jag fick plats och kunde starta idag. Det var verkligen jätteroligt (även om det inte blev nån premie :P) och jag längtar redan till våren då jag har planerat att starta på några prov, för nån premie borde vi väl ändå kunna ta. :)

Nu ska jag gå och se om jag kan få till lite käk, sen blir det nog bara att slappa framför tvn resten av kvällen och ladda inför en ny jobbvecka. :P

KRAM på er!

2009-10-18 @ 17:32:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jaktprov i morgon


Äntligen! I morgon är det min och Veijtas tur att starta på jaktprov, i Meråker (Norge). :) Jag fick precis veta det och jag åker kl 06.30 i morgonbitti, tillsammans med Håvard som ska döma i morgon. Och jag är så glad, och lite nervös såklart. :P
Det är vår tredje jaktprovsstart, men det är den första i AK (Öppenklass) och den första på skogsprov. Spännande! :D
Så nu ska jag gå och packa i hop alla grejer och smörja in mina kängor.

Glöm inte att hålla tummarna för oss i morgon! :P

  
2009-10-17 @ 20:43:39 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0