Första advent


Jag var inte helt i form igår, efter fredagens festande... Det var en trevlig kväll som började med middag på Broken. Sen åkte vi hem till Emilie och senare åkte vi in till byn igen och gick till Country Club. Som sagt, en trevlig kväll - innan det blev liite för mycket...

Idag är det Första Advent! :) Så idag blir det storstädning här hemma... hade även tänkt att jag ska försöka baka lite. Jag gör alltid "Att göra - listor", här är dagens lista:

♥ Städa
♥ Baka
♥ Värdskapsutbildningen
♥ Långpromenad med Veijta

Får väl se hur mycket av det här jag hinner idag.. Nu ska jag äta upp min supergoda macka och sen börja städa lite. :P


Ha en riktigt bra söndag och första advent!
KRAM på er <3

2009-11-29 @ 11:59:25 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Härlig dag

Sitter och käkar sen middag efter ett riktgt jobbigt bodypump-pass på gymmet, det känns i hela kroppen att jag har tränat - SKÖNT! :D

Det har varit en härlig dag med mycket skratt - som vanligt! :) Jag och Karin har inventerat lägenheter hela dagen. Och kl 15 så bjöd Maria på adventsfika, saffransbullar och pepparkakor, det var verkligen jättegott. Sen fick vi sluta lite tidigare, så jäkla skönt måste jag säga.

I morgon jobbar vi bara till lunch, sen ska vi åka in till byn och shoppa märkeskläder :P närå, vi får se hur det blir med det, men Peak har i alla fall 70% REA så det skulle ju vara roligt att göra nåt riktigt fynd. :)
Sen på kvällen blir det Broken med brudarna. :)

Ha en bra kväll! KRAM <3


2009-11-26 @ 21:02:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bad Romance

Har ni hört Lady Gagas ny låt, Bad Romance?
Jag tycker den är ganska bra faktiskt (som många av hennes låtar). :) På dagarna när vi städar så lyssnar vi ofta på musik på MTV och idag har jag nog hört den här låten 5 eller 6 gånger. Frågan är hur länge till jag kommer tycka att låten är bra... 





2009-11-25 @ 18:59:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Just det!

Ni har väl inte missat att det är prick en månad kvar till julafton idag? :)
Jag längtar så himla mycket till jul. Och på söndag är det första advent, och jag funderar på att kanske baka lite lussekatter i helgen. Men jag har bara ett litet problem... jag har ingenstans att ha dom sen, jag har ju ingen plats i den lilla fryslåda jag har ute i garaget.. hmmm, ni får helt enkelt komma hit och fika med mig, jag kan liksom inte äta upp allt själv. :P


Nu blir det sängen. Godnatt! KRAM <3




2009-11-24 @ 22:50:20 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Några dagar sent....

.. men här är några bilder sen i lördags, i Sundsvall. :)



Lisa och Carro när vi käkade lunch på IKEA


Jag kunde såklart inte låta bli att köpa chokladmousse
till efterrätt.... mmm, GOTT! :) 

 
Jag har nog liite för korta ben för att kunna använda
lårhöga stövlar :P


Coola skor! Jag kanske ska köpa dom så att jag blir
lite längre :)


Här är det pyssel i pysselhörnan på Panduro :P


Tack för en superdag i Sundvall! Det måste vi göra om snart. <3

2009-11-24 @ 22:21:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ny vecka

God morgon!

Idag var det lite jobbigt att ta sig ur sängen, men det gick till slut. Jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll. :P Vi får se hur det går.. 
Förutom att jag är lite trött just nu så känner jag mig laddad för en ny jobb/träningsvecka. Ser verkligen fram emot träningen på gymmet i kväll. :)


Hoppas ni får en bra dag! KRAM <3 

 

2009-11-23 @ 07:20:44 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tillbaka till Åre

Snart ska jag åka ner till tåget och sen åka hem till Åre igen... Som vanligt vill jag stanna ett tag till, men när jag väl kommer fram så känns det ju ändå bra på nåt sätt.
Jag har haft en superbra helg, har träffat vänner och familj. Jag var till Sundsvall igår med Carro och Lisa, sen på kvällen så gick vi på bio och såg Twilight New Moon, jättebra film! Längtar redan till nästa :)
Jag ska skriva mer om Sundsvallsresan sen.

Idag blev det en kort sväng till Elgiganten för att byta en dataväska till Anna Karin och Håvard och sen en snabb sväng på stan med mamma och pappa. Och jag hade tur, jag hittade nämligen en stickad kofta som det var halva priset på och som jag såklart köpte. Sen köpte jag lite strumpor och en väska också :P


 Kofta, Gina Tricot
Väska, Gina Tricot



2009-11-22 @ 15:53:59 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mycket att göra

Jag kan ju börja berätta att bodypumpen igår var jobbig - såklart :P, jag började med lätta vikter och tänkte att jag ska köra med dom ett par gånger och sen kanske öka. Det var roligt i alla fall, så det ska jag verkligen fortsätta med. :)

Idag, eller nu i kväll rättare sagt, ska jag hinna med mycket. Jag ska städa, laga mat, tvätta, packa (åker till stan en sväng i helgen), jag ska försöka sy ihop mina leggings som det är hål i och gå ut en sväng med Veijta innan jag ska iväg och spela innebandy kl 20.00. Så jag har fullt upp!

 Ha en bra kväll! <3



2009-11-19 @ 17:18:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första träningspasset

Nu har jag kommit hem igen efter mitt första träningspass på Golds Gym. Jag fixade nämligen mitt gymkort idag, så nu börjar mitt nya sundare liv, haha. :P
Idag körde vi Box, det var skitkul verkligen - men jobbigt! Jag blir så glad när jag tränar, speciellt när man tränar tillsammans med så härligt folk. :) Vi får väl se hur det känns i morgon, är ganska säker på att jag kommer ha svårt att ta mig ur sängen...
I morgon kväll blir det Bodypump, det ska bli roligt! :)

Nu ska jag skynda mig och duscha innan det blir mat.

Hade! KRAM <3

2009-11-17 @ 20:19:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Stressigt...


Sitter här och trycker i mig en macka lite snabbt, ska nämligen iväg till gymmet snart.:P Äntligen!
Jag kom nästan precis hem så det blev lite stressigt...



Hörs sen. KRAM <3
2009-11-17 @ 16:51:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Heartbreak Hotel

Sitter och kollar på Heartbreak Hotel, men ska nog snart lägga mig om jag ska orka upp i morgon. :P
Det är så tråkigt att det alltid är filmer kl 21 på söndagar som man inte kan se klart, bara för att man ska upp tidigt nästa dag..
Dom kan väl visa bra filmer på fredagar och lördagar istället. :)


Godnatt godnatt! <3



2009-11-15 @ 22:36:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndagsfrukost

Vaknade runt 10 idag, och även idag blev det sen frukost. En riktigt god söndagsfrukost, grönt te med citron, Brämhults Apelsin och jordgubbsjuice, mackor och mycket frukt och grönsaker, mmmm gott! :P



Usch vad jag inte gillar vädret just nu.. det är sol idag och det är bra, men det har ju blivit så varmt igen. Igår på förmiddagen var det flera minusgrader ute och det har det varit i några dagar nu ju, men så fort det kommer en massa snö så blir det varmt och allt försvinner igen.. Jag blir så less, jag vill ha vinter med mycket snö. Och jag vill ha jul!
Idag blir det nog en promenad i skogen med Veijta igen. Vi måste även träna gå i koppel. Det har ju blivit att Veijta har fått vara mycket lös, så nu är hon jättedålig på att gå i koppel, hon drar som bara den.


Ha en bra dag!

 

2009-11-15 @ 12:54:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag


Nu har jag nästan precis käkat frukost, eller brunch ska man väl kanske kalla det :P
Jag har även suttit lite med kursen/utbildningen som vi som ska jobba säsong måste göra, just för att lära sig lite mer om Skistar och Åre och sådär.
Igår fick vi ju också våra Skipass. Med dom får vi en massa rabatter, tror att det även är våra liftkort (har ju sån tur att jag får gratis liftkort för hela säsongen).
I morgon ska jag hänga med Sara och Karin på Golds och fixa mitt gymkort. :) Det ska bli riktigt roligt att kunna åka och träna lite ibland, dansa kommer jag nog göra mycket, men det ska ju bli kul att prova lite annat också. :D

Nu ska jag göra mig i ordning så att jag och Veijta kommer iväg på vår promenad nån gång.


Ni får ha en riktigt skön lördag!

2009-11-14 @ 12:40:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen helg

Ja nu är det äntligen helg - igen. :) Fick även min lön idag, inte jättemycket, men några kronor blev det i alla fall.
Ska snart gå och sova nu, man blir verkligen trött efter en hel veckas jobbande. 

Karin och Sara har varit här i kväll, dom har precis åkt hem till sig. Först så åkte jag med dom in till Åre och handlade mat. Sen åkte vi tillbaka hit till mig och lagade tacos och kollade på Idol. :)
Tack tjejer för en trevlig kväll!


I morgon blir det en lååång sovmorgon. :P


Godnatt! <3


 

2009-11-14 @ 00:19:30 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Städa eller slappa? Det är frågan..


Är såååå trött och har jätteont i huvudet, fick det efter lunch idag igen... Jag borde egentligen städa idag (har tänkt göra det flera dagar nu..) men jag vet inte om jag orkar, kanske att jag kan dammsuga idag och göra resten i morgon. :) Det bästa vore ju om någon snäll person skulle kunna komma hit och städa åt mig. :P

Ska försöka komma iväg på en promenad i mörkret med Veijta sen också, men först blir det lite mat.


KRAM på er! <3
2009-11-11 @ 17:37:18 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0