Det regnar...


Hade tänkt trotsa regnet och sticka ut och springa en runda - men jag är för lat idag....
2010-05-28 @ 10:16:39 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Städar och fixar

Nu håller jag på för fullt och flyttar upp till mitt rum igen. Pontus fick flytta in i sitt fina nyrenoverade rum igår kväll, men jag får nöja mig med mitt gamla rum, med tråkiga gula och slitna tapeter.. men men, det är bättre än vardagsrummet i alla fall! :)
Har bytt till lite somrigare gardiner så är det lite ljusare här inne. Alla kläder har hamnat i byrån/garderoben också, skönt! Nu slipper jag springa ut i garaget för att hämta kläder (har haft dom där sen jag flyttade från Åre).
Nu ska jag bara hämta in lite tavlor som ska upp på väggarna, sen är det nog så klart som det kan bli.

2010-05-27 @ 17:59:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stallet

Dagen har varit ganska tråkig.. jag har inte gjort så mycket.
Har klippt gräset, städat lite och rensat bort lite gamla kläder. 
Det bästa är att jag har varit till stallet med kusin och fotat lite när hon red ikväll. Blev dock lite halvdåliga bilder då ljuset är lite konstigt i ridhuset. Jag har inte varit i stallet på hur länge som helst, och jag måste säga att jag saknar det - jag saknar hästarna och ridningen jättemycket!

I morgon ska jag ut och springa har jag tänkt, blev ingenting idag för jag har haft så ont på sidan av vaden hela dagen. Måste ha sträckt mig på nå vis när jag var ute och sprang igår. Trodde det skulle vara bra till idag, men det var det inte. Jag bara måste ut och springa i morgon, är så himla springsugen! :) Hoppas det går bra också. 


Nu blir det nog sängen, så jag orkar kliva upp i hyfsad tid i morgon. :P


♥ Jag och Wilma sommaren 2008 ♥
Gud vad jag saknar hästarna!God natt! 
2010-05-26 @ 23:49:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Avundsjuka..

Tänk vad hundar kan bli avundsjuka på varandra. :)
Som nu t ex, när Lea låg och bet på den sista lilla knuten från ett av tuggbenen hundarna fick igår. Veijta var då utan, men så hittade jag ett större ben, som nästan inte var tuggat på. Det gav jag till Veijta. Och jäklar vad Lea såg avundsjuk ut då! Hon stod bara och stirrade på när Veijta låg och tuggade på sitt ben. 
Hon gick lite närmare Veijta också, i hopp om att hon skulle släppa benet och gå därifrån så hon kunde få det själv. Men eftersom jag också satt här inne i vardagsrummet så vågade hon ligga kvar. :P Det så roligt att kolla på tycker jag. :) 
Veijta har nämligen sån respekt för Lea när det gäller ben att hon bara kan lämna sitt och inte våga ta det igen för att Lea är så nära.

2010-05-26 @ 13:42:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hundbilder

Här är några av bilderna som jag tog i fredags när jag, Carro och Malin var iväg med hundarna på Remontagen. :) En härlig dag med fint väder och en massa bus!

Nellie :)

Nellie och Carro


Veijta och Nellie - Nya bästisar!
Pontiac :)

Lilla Pontiac hade gjort illa tassen och fick inte springa nåt :(


Malin och PontiacVeijta o Lea :)Galen Veijta! 
Veijta                                                Lea


Lea och Veijta hade INTE tid att sitta still..


Veijta drar sig fram på magen som vanligt :P

Haha! :D

KRAM på er!

2010-05-25 @ 14:00:10 Permalink Hundar Kommentarer (3) Trackbacks ()


Joggingrunda

Idag har jag äntligen köpt mig ett par nya joggingskor, det är något jag har tänkt göra länge, då alltid får så ont i vristerna när jag har varit ute och sprungit. Jag köpte även ett par tights, och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med både dom och skorna.
Jag var ju tvungen att inviga dom, så jag och hundarna har varit ute och sprungit en ganska så lång runda nu ikväll. Det gick skitbra! :)
Med tanke på att jag inte har varit ute och sprungit på, jag vet inte hur länge, så är jag riktigt nöjd. Har ju varit förkyld nästan hela våren också så det var skönt att springa lite igen. :) Hoppas bara att jag inte blir förkyld igen, bara för att jag börjar träna.2010-05-19 @ 22:38:26 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Black Eyed Peas - Imma Be

Det är något med den här låten. För så fort jag spelar den här hemma så blir hundarna alldeles tokiga, dom börjar skälla och ska kolla ut genom alla fönster... Heelt galna!
Men den är bra! :)


2010-05-19 @ 10:21:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


18 maj BARA FÖR ATT JAG FYLLER 20 IDAG! :)

Grattis till mig!

2010-05-18 @ 11:31:09 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Vårbilder

Passade på att fota lite när jag var ut med hundarna på gården i morse. :)

2010-05-17 @ 17:11:58 Permalink Fotografering Kommentarer (2) Trackbacks ()


Helgen

Har varit hos Tobias hela helgen. Efter middagen i fredags stack vi ut och jagade bäver. Bättre lycka den här gången då Tobias fick skjuta sin andra bäver för i år. :) Vi satt och väntade i kanske 5 minuter innan jag såg bävern kliva upp på kanten på andra sidan. Kan ju säga att det var första gången jag såg en levande bäver. :)

Fika, god mat, dop, bäverjakt, skogsturer och mys, sammanfattar nog min helg ganska bra. :)

Några bilder från igår:


Tobias och Tindra

2010-05-17 @ 14:00:07 Permalink Fotografering Kommentarer (2) Trackbacks ()


20 år idag

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
G R A T T I S   L I S A 

P Å

2 0 - Å R S D A G E N !   

H O P P A S   D U   F Å R   E N   K A N O N D A G,   V Ä N N E N !  :) Massa grattiskramar! <3

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2010-05-17 @ 00:08:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bombnedslag...

.. ja, det är precis så det ser ut här hemma nu när jag har flyttat tillbaka till stan. Kläder och väskor överallt, och jag har för tillfället ingenstans att ha allt heller eftersom Pontus har mitt rum nu medan pappa renoverar hans rum. Men har jag tur så kanske jag kan få tillbaka mitt rum efter helgen, för det känns inte så kul att sova och ha alla grejer i vardagsrummet. Det blir så stökigt!

I morgon blir det shopping på stan med bror (om jag lyckas få honom ur sängen i morgonbitti), ska äntligen klippa mig också, något som verkligen behövs, mitt hår är så slitet nu! Får se hur det blir den här gången, kanske rakar av mig allt... vem vet. :P
Sen efter jag varit hos frissan så bär det av mot Hammerdal där jag nog blir hela helgen. :)


Vad tror ni om den här frisyren? :P

2010-05-14 @ 01:28:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis


T I L L   L E A   O C H   V E I J T A 

S O M   B L I R

7   O C H    3   Å R   I D A GÄven grattis till de andra i L-kullen;
Lime, Liv, L-TuvaLotta, Legolas, Lovesam och Lotus
och KW-Kullen;
Kexet, Jänta, Dråka och Stårsa.


Lea                                                Veijta2010-05-13 @ 10:36:20 Permalink Hundar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sista natten


Har nästan precis kommit hem efter att ha käkat en god tre-rätters middag nere på Fjellstårsas, så nu är jag riktigt mätt.
Nu börjar det bli dags att gå och lägga sig, det blir sista natten i lägenheten i natt.. Känns lite konstigt om jag ska vara ärlig, men jag har ju ändå en hel dag kvar i Åre, för tåget går inte förrän 19.27 i morgon kväll.

Nej, nu har jag gäspat 3 gånger på en halv minut tror jag, så nu blir det sängen!
God natt!
2010-05-13 @ 00:00:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Jag var duktig idag och klev upp kl 9, gick ut med Veijta och klickade lite med henne en stund. Det blev ett lyckat träningspass måste jag säga, jag blir alltid lika glad när det går bra. :) Vi tränar på med apporten, jag försöker få henne att ta apporten i ett bra grepp på en gång när hon plockar upp den. Hon tar gärna ett nytt grepp och tuggar lite när hon springer in med den till mig nämligen, och det vill jag inte att hon gör. Bara att TRÄNA TRÄNA TRÄNA! 
Har även fortsatt med städningen, känner mig SÅ duktig! :P

I flera år nu har jag försökt få till en egen hemsida om hundarna, men eftersom jag aldrig lyckas få ut den på internet så har jag nu fixat en varsin sida till Lea och Veijta här på bloggen istället. Det blir lite bilder och info om dom, och även kritiker från utställningar och jaktprov.
Ni hittar dom bland länkarna, så gå in och kika. :)2010-05-12 @ 15:29:30 Permalink Hundar Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0