Nyårslöften


♦ Komma igång med träningen (samma som förra året!)

Äta nyttigare :)

Tänka mer positivt och bli glad igen!

Det var nånting mer också som jag såklart inte kommer på nu..



Jag hoppas att ni alla får en trevlig och fin dag
och så önskar jag er ett
2011-12-31 @ 11:22:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


........



invisible tears
are the hardest
to wipe away.

Jag vill inte vara ledsen mer. Jag vill vara glad!
Samma glada tjej som jag var förut.
Minns inte ens när jag var glad en hel dag sist. 
Vet inte ens varför jag känner mig såhär... :`(

2011-12-29 @ 20:49:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


hem ljuva hem!



Pustar ut!
Hemma igen efter ett 12 timmarspass på jobbet.. Trött har jag varit hela dagen, så det var lite segt att sitta kvar 3,5 timme extra. Men jag får väl tänka att jag jobbade igen det jag missade igår när vi blev hemskickade, det är ju bra. :)
Nu ska jag ta och äta lite sen middag, Felix gulaschsoppa. MUMS! :) Kanske jag tinar upp lite, jag är så himla frusen.
Apportträning med Nixon ska jag försöka hinna med också - innan jag somnar. Om det inte inte blåser allt för mycket i morgon och det inte blir nån övertid så ska jag nog träna honom ute (har nästan bara tränat honom inomhus).

2011-12-28 @ 22:07:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hemskickad

Blev hemskickad från jobbet kl 13 idag pga lite post. Förstod att det skulle bli en kort dag på jobbet idag, när jag såg att det fortfarande var storm och snöade en massa när jag vaknade i morse.
Var lite osäker på om jag skulle ta mig upp för vägen här hemma också då det hade drivit igen och ingen hade varit och plogat... Men det gick! :)
Satt och längtade efter att få åka skidor när jag jobbade och tänkte åka lite med hundarna när jag kom hem, ändrade mig dock när jag väl kom hem eftersom det stormade ännu mer här än vad det gjorde i stan, så det får väl bli en annan dag istället.

Sitter och kollar på lite systemkameror också, är så himla sugen på att köpa en ny! Har ju ändå haft min i 3,5 år så det börjar bli dags. :P

2011-12-27 @ 20:09:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glada hundar på språng

2011-12-26 @ 19:04:03 Permalink Fotografering Kommentarer (0) Trackbacks ()


många fina klappar


Myser ner mig i soffan!

Då var julen över för i år. Tänk all stress och allt stök, och så är den slut så fort. Soffmys och tv-tittande har det blivit ikväll sen vi kom från stan.
Jag har haft en supermysig jul. På julafton var vi i Hammerdal hos Annelie & Frasse och på juldagen blev det först julfika med mormor, morfar, Lilian, Micke, Tobias, Lisa och Pontus. Sen åkte vi vidare till farmor & farfar i Odensala. :)
Har fått många fina klappar också; pengar, kompaktkamera, vetevärmare, kläder, extern hårddisk, klocka, chokladfondu, lampor, badlakan, lotter (med vinst!), kokbok, tofflor, stavar, mortel och en hålslagare. Tror det var allt!
Snart 22 år och får fortfarande så mycket saker. Lite snäll måste jag alltså ha varit även i år. :)

Hoppas ni också har haft en fin jul!
2011-12-26 @ 00:56:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Merry Christmas




Vi önskar er alla en riktigt God Jul!
2011-12-24 @ 12:57:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


gran - check!


Nu är fingranen klädd! 

Medan grabbarna satt i köket och drack grogg
så fick jag hjälp av Hanna att fixa i ordning granen.
Visst är den fin!? :)
2011-12-24 @ 00:37:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


födelsedagsfirande

Grattis till min älskling som fyller år idag! :)

Idag har jag varit en sväng till stan, sen har jag bara fikat fikat och fikat.. Det närmaste mat jag har kommit är filtallriken jag åt till frukost i morse. :P
Tobias har varit och stulit en gran, som jag hoppas kunna klä nån gång ikväll. Men just nu sitter vi och dricker lite gott, i sällskap med Hanna och Fredrik. Skulle ha gjort nå rocky roads också, kanske måste göra dom i morgon ändå.
2011-12-23 @ 21:44:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte riktigt min vecka

Fick en julkorg idag, av mormor & morfar

Usch vilken jobbig vecka detta har varit. Mycket att göra på jobbet, sen post och övertid..
Är fortfarande sjukt trött hela tiden, börjat "tvinga" i mig frukost innan jag åker till jobbet, i hopp om att få mer energi, tror dock inte det har blivit så mycket bättre. Sen tror jag inte det skulle göra nåt om jag sov ett par timmar till varje natt, måste börja lägga mig tidigare!
I tisdags började jag dagen med att köra fast här uppe i backen.. skulle bara slänga soporna när jag var på väg till jobbet, sen när jag satte mig och skulle köra så halkade jag av kopplingen så jag gled bakåt, sen tog jag mig inte upp för backen igen. Och när jag bestämde mig för att backa ner hela vägen och ta sats så märkte jag ganska snabbt att jag hade hamnat alldeles för nära vägkanten, så när jag skulle svänga tillbaka lite försiktigt så åkte jag ju bara ännu längre ut i snön. Det var bara att ringa och väcka Tobias som fick komma ut och hjälpa mig. 1,5 timme tog det innan vi fick upp bilen (som såklart gled åt sidan och blev hängandes över kanten till lägdan när vi drog med Tobias bil). Allt detta stök bara för att jag slängde soporna.. Hädanefter så ska jag alltid gå upp med soporna! Tur i oturen att Tobias var hemma iaf. Älskling, vad skulle jag göra utan dig?

Gårdagen började inte så mycket bättre den. Försov mig i nästan 2 timmar.. brottom blev det, men kom som tur var "bara" en halvtimme sent till jobbet.
Idag har det väl varit en helt okej dag, förutom att det blev övertid. Hann i alla fall en sväng på stan och en sväng på lillänge efter jobbet, så nu tror jag minsann att alla julklappar är köpta - inslagna till och med. :)
Nu är det bara att hålla tummarna att jag får vara ledig hela dagen i morgon. Sökte bara ledigt i morgon och fick ledigt. MEN, dom skrev dit inringningsbar... Så om det krisar skulle dom ringa mig, och det har det ju gjort hela veckan. :(
Antingen så får man väl LEDIGT eller så får man INTE LEDIGT! Det tycker jag i alla fall!

Kan ju säga att jag har haft bättre start på dagen!
2011-12-22 @ 22:43:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fjärde advent



Hade helt glömt bort att det är fjärde advent idag, kom på det för bara en liten stund sen, nu är alla adventsljusen tända i alla fall! :)
Har bakat färdigt, hängt tvätten och hunnit med en prommis med Johanna & Pajjaz så nu ska det bli skönt med några timmars sömn. Ska försöka intala mig själv att jag är laddad för en ny arbetsvecka, får se hur det går.. :P
Nu - sängen! godnatt.
2011-12-18 @ 23:18:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Konditionsträning

Veijta
Nixon

Planen att kliva upp tidigt och åka till skogen med hundarna gick inte så jättebra. Hade ställt klockan på 8, men snoozade och tryckte tillslut av och klev inte upp förrän halv 12...
Blev lite frukost innan vi gick ut och körde lite skoter med hundarna. 3 varv upp och ner för lägdan blev det för Nixon och 2 varv blev det för Veijta. :) Veijta har tappat väldigt mycket kondition sen hon löpte då det inte har blivit direkt nån träning sen dess. Men det ska det bli ändring på nu! :)
Nixon däremot, han har kondis han. Och gud va han älskar att få springa fort framför skotern. :)

Har varit till farmor & farmor nu i eftermiddag också. Fikat och firat farmor som fyller år i morgon.
Appropå fika så ska jag ställa mig och baka och göra lite godis till veckans julfika på jobbet. Man betalar 10 kr och sen får man äta hur mycket man vill och orkar av det som finns, under hela veckan. Farligt! :P
2011-12-18 @ 18:00:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag känner mig så glad idag

Fina Willo :)
.
Idag har jag känt mig så glad hela dagen. Ingen stress har jag känt, ingenting, så jäkla skönt!
Älskar att va i stallet och pyssla med hästarna, man blir så lugn på nåt sätt.
Fick först rida Willo idag, blev en tur i skogen i skritt och trav. Och sen när vi kom tillbaka och hade tagit ut dom i hagen igen så tog vi och gjorde i ordning Sikill, som vi turades om att rida på lägdan. Fotade lite också men fick inte till speciellt bra bilder då det hade börja skymma, men roligt var det att få galoppera lite! :)
Tack Lisa för att jag fick följa med igen!♥
2011-12-17 @ 22:34:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


ingen energi

Jag och Wilma 2008. Jag saknar hästarna!
.
Jag sitter bara och gäspar och gäspar. Är så himla trött hela tiden, orkar nästan inte kliva upp mornarna.. Jag har verkligen ingen energi alls till nåt just nu. Och dåligt samvete har jag också för att hundarna inte har fått så mycket träning.
Igår önskade jag till och med att jag skulle somna om och försova mig när klockan ringde. Jag gjorde inte det som tur var. Fast det hade ju varit skönt att sova vidare. :)
I morgon blir det lite sovmorgon innan jag åker till Lit och rider tillsammans med
kusin, ska bli himla mysigt att få vara i ett stall och lukta på hästarna igen, och inte
minst att få rida. Tror jag red en gång i somras och en gång förra hösten. alldeles för sällan!
2011-12-16 @ 22:34:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Övertidsmåndag

Känns som det här kommer bli en lång dag. Har skrivit upp mig på övertidslistan, 3,5 timme extra ska jag jobba. Var inställd på ett 12 timmarspass idag, men det känns tungt! Det tror jag många tycker här idag. Många är trötta och slitna efter lördagens julfest på Plaza. :P Lite bilder kommer nog sen. :)
Sover hos mamma och pappa till i morgon, så jag slipper komma hem så sent. Ska försöka hinna med en promenad med hundarna efter jobbet också. Känner att jag behöver komma ut i friska luften lite.
2011-12-12 @ 14:49:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0