Bra dag

Idag har varit en jättebra dag. Lite småtrött hela morgonen fram till lunch, men annars skitbra! :)
Jag kom till jobbet 5 minuter innan jag började, och då hade jag inte behövt stressa nånting. Det känns som att stressklumpen i magen börjar försvinna nu, sakta men säkert.
Det är nog mitt nyårslöfte, att stressa mindre. Så jag hoppas jag lyckas hålla det. För det här med att jag ska sluta äta godis (som jag har haft dom senaste åren), det kan jag inte hålla. :P
Resten av dagen har i alla fall flytit på bra. Käkade middag hemma hos mamma och pappa. Sen åkte jag iväg med hundarna så dom fick springa av sig lite i djupsnön. Och nu har jag haft besök av Micke och Jenny, så vi har suttit och pratat och druckit te. Tråkigt att dom ska åka hem till Stockholm i morgon bara! :(
Men nu är det dags för sängen, ska ju upp tidigt och jobba. Jag har ju fått börja jobba dag nu, så jag kommer bara jobba kväll var fjärde vecka nu. Så himla SKÖÖÖÖÖNT! :)
Micke & Jenny ♥ hösten 08
2010-12-28 @ 23:16:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kanonhelg :)

Julhelgen har varit kanon, här är en liten sammanfattning av min jul!
I torsdags firade vi Tobias som fyllde år (äntligen 20 :P). Fika och tårta blev det såklart. Vi avslutade kvällen med att vara ute i 30 gradig kyla och leta en julgran i mörkret, och tillslut hittade vi den finaste granen!
Julafton. Mysig julfrukost, dock utan gröt.. och efter det klä granen. :) Sen åkte Tobias till h-dal och jag åkte med mamma, pappa o Pontus till farmor och farfar. Där var även Micke och Jenny (och pyret!). :P Roligt att träffa dom igen. Senare kom även älskling dit och kvällen avslutades med lite spel.
Juldagen. Sovmorgon. Sen åkte vi en sväng till onoff och köpte oss en liten TV. ÄNTLIGEN! Det blev en 42 tums plasma-tv.
På eftermiddagen åkte vi till mormor och morfar för att fira jul där tillsammans med kusinerna också.
Annandagen. Lååång sovmorgon. Städning och sen till h-dal på middag, alltid lika trevligt! :)
En massa fina julklappar har jag fått; mikro, stavmixer, pengar, presentkort och ljuslykta är bara en del av grejerna.
2010-12-27 @ 23:24:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God Jul

J A G   &   H U N D A R N A   V I L L   Ö N S K A

E R   A L L A, E N   R I K T I G T


G O D   J U L !




2010-12-24 @ 19:07:18 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Cozy Christmas

Jag tänkte att jag kanske ska ta och skriva några rader här, nu innan jag hoppar i säng.
Förutom jobb så har jag nog gjort en hel del sen jag skrev sist. Jag försöker hinna med allt och lite till på förmiddagar/kvällar (efter jobbet) och under helgen. Ska jag vara ärlig så blir jag ännu tröttare av bara tanken på helg... så ska det väl inte vara?? :S
Jag hoppas det blir bättre efter jul i alla fall, då man slipper all julstress. Jag älskar julen, men samtidigt så längtar jag tills den är över.

Just nu sitter jag och varvar ner lite med en kopp te (Cozy Christmas, från Indiska), efter att ha tagit rätt på all tvätt som har hängt på tork i hela lägenheten. :)
Och Lisa, du hade rätt. Det här te´t är verkigen jättegott! :)

2010-12-21 @ 00:18:30 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


:)

H A   H A   H A   H A   H A ! ! !  :)

2010-12-15 @ 22:52:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


våran 3:a på söder

.. i Östersund alltså! :P

Jag tog några bilder i morse, kanske inte dom bästa, men det är i alla fall något för dom som är intresserade. :)OBS!!! Det är långt ifrån färdigfixat och ser fortfarande rätt tomt i lägenheten då vi knappt har fått upp nåt på väggarna än.


Hallen. Ny matta, spegel och hallmöbel

Nya knoppar i
köket

före

efter

före                                               efter


The vardagsroom :)


Platt-tvn kommer senare! :P




Gäst/hundrum. Dålig bild...

2010-12-15 @ 00:30:54 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Tisdag

Fick sluta i tid på jobbet idag också, det märks verkligen att alla dom som har varit sjuka har kommit tillbaka, för vi är många fler som jobbar på kvällen nu. Lite konstigt känns det faktiskt att gå hem "så tidigt", fast jäkligt skönt också såklart! :)
Just nu fikar jag lite halvtorr saffransockerkaka och ett glas mjölk och väntar på att min lussekattsdeg ska jäsa klart. Lite konstigt kanske, att jag bakar lussekatter såhär sent på kvällen. Men jag vet inte riktigt när jag ska hinna göra det annars. På förmiddagarna brukar det bli tillräckligt stressigt ändå, så det är lika bra att göra det på kvällen.

Ska ta och lägga in lite bilder på datorn också, jag har ju lovat att lägga upp några bilder här på lägenheten här på bloggen, så det kommer om en liten stund. :)




2010-12-14 @ 22:55:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lucia

Idag är det 13 december, och lucia! Gud va den här månaden har gått fort.. Bara 11 dagar kvar till julafton. :)

Helgen har varit skitbra. Den började bra i fredags då jag fick sluta i tid på jobbet för en gång skull, tror det var första gången det inte vart nån övertid på en fredag! :)
När jag kom hem hade vi fått besök av Lisa och Peter, väldigt trevligt! Det är ju inte allt för ofta som vi ses. :)
I lördags blev det en heldag i Sundsvall för lite shopping på Birsta och IKEA. Julklappar och lite smått och gott till lägenheten inhandlades. Så hela lördagskvällen gick åt till att montera ihop möbler.
Igår blev det lite städning och strykning av gardiner, så nu har vi gardiner i alla fönster!
Och så satte vi upp hyllorna vi köpte, i vardagsrummet. Bilder får ni se i morgon.
Kvällen avslutades med lite 3:dje adventsfika med mamma och pappa.

Vi fick även besök av farmor och farfar på förmiddagen, som vi fick jättefina badlakan, handdukar och sängkläder av. Vi har även fått strykhjärn och strykbräda av mormor o morfar och mamma o pappa.
Tack så jättemycket! :)

Nu ska jag iväg och jobba, hoppas alla får en fin Lucia!

2010-12-13 @ 11:25:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kaffe ♥

Jag känner mig så himla nöjd över den här dagen (om man bortser från att det blev stressigt när jag skulle till jobbet - igen).
I morse var vi duktiga och bar ner kartongerna till förrådet i källaren, det är något vi egentligen skulle ha gjort i helgen. Nu är det gjort i alla fall och det ekar ännu mer nu än vad det gjorde tidgare. Jag startade även dammsugaren och dammsög upp allt grus och hundhår som låg på golvet.

På jobbet har det faktiskt gått förvånansvärt bra idag, har fått börja prepa (typ sortera blanketter som ska scannas) den här veckan. Så det har jag gjort dom första 4 timmarna dom här dagarna. Det är lite kul att få göra lite annat än att bara sitta och knappa på en dator hela dagarna. :)
Har inte känt mig så himla trött idag heller som jag brukar, men det är nog för att jag hade med mig kaffe idag. Allt blir så mycket bättre om man får dricka en kopp på fikat! OBS! jag är inte så kaffeberoende som det låter..! haha :P

Jag har till och med varit så duktig att jag har betalat mina räkningar ikväll. Dom är inte så många, men det är alltid lika trist när man ser pengarna försvinna från kontot.
Nu ska jag mysa lite med Veijta och Nixon innan jag ska ta och krypa ner i den stora och tomma sängen... Tobias är och jobbar så han sover i skogen i natt. :(
Det är så TOMT här hemma utan dig!!!

2010-12-08 @ 23:57:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Jag lyckades kliva upp i tid idag, har dock inte hunnit med mer än en morgonrunda med Veijta och Nixon, varit på affärn och nu har jag precis käkat frukost.
Det var riktgit skönt ute idag, bara -12. Så nu ska jag sätta på mig täckbyxorna och nån varmare tröja så ska jag åka iväg med hundarna så dom får springa av sig lite innan jag ska på jobbet.

Jag hoppas det inte blir allt för mycket övertid idag...


Ha en bra dag!

2010-12-07 @ 10:16:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lite uppdatering

Förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera bloggen. Ska jag vara ärlig så har jag varken hunnit med eller orkat skriva. Jag hinner nästan inte med nåt längre utan att det blir så himla stressigt...

Flytten har gått jättebra, vi har brjat komma i ordning. Men det är fortfarande några kartonger kvar som ska ner i förrådet.
Jag kan ju säga att vi har en jävla massa saker, men inte så mycket möbler så det ekar rätt bra här inne just nu. :P Men bara vi får upp gardiner i alla fönster och så, så kommer det nog bli mycket bättre.
Jag kan ju säga att julstjärnorna är uppe iaf, dom åkte upp först! :)

Nu ska jag gå och duscha och sen hoppa i säng. I morgon ska jag kliva upp i tid så jag får nånting gjort innan det blir jobb igen kl. 12.

Och jag lovar, jag ska skärpa mig när det gäller uppdateringen av bloggen!!! :)



2010-12-06 @ 23:14:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0