inte så mycket att skriva.




Är helt slut i kroppen efter kvällens bodypump-pass. Ökade vikterna idag och det gick riktigt bra faktiskt, men det känns! :P
Annars har resten av dagen faktiskt gått riktigt fort, så nu är det bara två dagar kvar innan jag får åka heem. :D

Jag har verkligen ingenting att skriva om just nu känner jag.. bara en massa tjat om att jag vill åka hem, haha. :) Men i morgon, då ska jag och några på jobbet åka och kolla efter björnarna i Labbgård. Så då, om jag har tur och får se dom, då kanske det blir nån björnbild här på bloggen i morgon!:)


2012-05-30 @ 22:39:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig måndag


Har haft en helmysig helg i "Röris", som vi så fint kallar Rörvattnet. :)
Massa mys med min älskling har det såklart blivit. Sen har det även blivit lite ventilationsfix, men vi hann inte med så mycket som vi hade tänkt då det alltid är nåt som ska saknas eller gå fel. Tobias får fortsätta i veckan, så hoppas jag på att vi kan börja med väggarna i garaget nästa helg.

I lördags kom våra fina vänner från Björnrun och Bakvattnet över på middag. God grillmiddag blev det, med grillspett, klyftpotatis och sallad. Och så vin såklart! Sen blev det Eurovision song contest blandat med lite tequila efter det. :)

Idag har jag varit ledig, så jag åkte in till stan i förmiddags. Har vaccinerat hundarna och varit på stan med bror. Hittade en fin mintgrön stickad tröja som jag köpte och en t-shirt, ett linne och ett par solbrillor. Får se om det kanske dyker upp ett par bilder sen. :)
2012-05-28 @ 21:12:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Njuter av det fina vädret

Allt som ska handlas till helgen är nu handlat, skönt att slippa göra det i morgon eftermiddag då alla andra också ska handla!
Nu blir det lunch och jordgubbar ute i solen innan det är dags att gå till jobbet.

Ha en bra dag! :)


2012-05-24 @ 13:05:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sommarvärme


Äntligen sol och värme. Som jag har längtat efter att kunna sitta ute och sola, det har jag nämligen gjort idag.
Började dagen med att äta sen frukost utomhus, sen blev jag kvar där några timmar. :)
I morgon blir det nog jobb igen, tror jag är tillräckligt pigg för att ta mig dit. Fick även byta så jag jobbar dag på fredag, känns skönt när man har 1,5 timme hem, att man kommer hem i hyffsad tid i alla fall och inte efter 12 mitt i natten då jag egentligen skulle ha jobbat till 22.30.

Det blev ett par hundpromenader nu ikväll, har lite dåligt samvete över att jag gått så lite steg dom senaste dagarna. Men förhoppningsvis är jag helt frisk till nästa vecka så jag kan börja träna igen. Då jäklar ska jag ta igen alla steg jag har missat! Stegtävlingen håller i alla fall på till 10 juni, så jag har ju några dagar på mig att komma i kapp. :)

Nu blir det sängen, i morgon ska jag försöka kliva upp i tid så jag hinner handla allt till helgen så jag slipper det efter jobbet på fredag.
Kram på er och godnatt!
2012-05-23 @ 23:53:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blomster

2012-05-22 @ 23:26:42 Permalink Fotografering Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjukling


Blev hemma från jobbet idag och blir nog hemma i morgon också som det verkar. Måste bli frisk, är less på allt hostande och snorande. Tänk att man alltid blir förkyld/sjuk så fort man börjar komma igång med träningen, det slår aldrig fel.
Kollade lite på det kungliga dopet på förmiddagen och så har jag suttit och räknat lite på hur mycket vi måste handla till dom nya väggarna i garaget. Det är väl i stort sett det jag har gjort idag + en promenad med pappa, Lea & Nixon nu ikväll.

Skönt också att det äntligen har blivit lite varmare, det får gärna vara så ett tag nu tycker jag. :)


Saknar min älskling!

2012-05-22 @ 23:22:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite mer från helgen

Blev bara ett inlägg igår, hade tänkt skriva lite om resten av helgen också men hade inte ork till det då, så jag gör det nu istället.
Hade en jättemysig födelsedag i fredags, bortsett från att jag var tvungen att jobba, men så blir det när man är sen med att lämna in ledighetsansökan! Åkte i alla fall hem till älsklingen i Rörvattnet där jag fick present och supergod middag. Resten av kvällen låg vi bara i soffan och kollade på film och åt choklad, framför öppna spisen. En riktig myskväll alltså! :)
Började lördagen med en sovmorgon. Efter frukosten tog jag och gjorde en ny jordgubbstårta då Anneli, Frasse, Marina, Lina och Danne skulle komma på besök under dagen. Tårtätande, mer presenter, pingisspelande och god grillmiddag blev det innan det var dags för mig att åka in till Östersund igen. Träffade Carro m.fl. en stund också. Det var cruising också på kvällen så jag och Carro var ut en sväng och kollade på alla fina bilar. Tänk om man hade nån fin gammal bil själv som man kan åka runt i, istället för golfen. :)

Idag var det dags att jobba igen, kvällsvecka i veckan med det nya passet 14-22.30...
Hade lite tur som fick sluta två timmar tidigare idag då det inte fanns så mycket att göra. Har dragit på mig en förkylning i helgen också så jag har inte känt mig speciellt pigg idag, har känt mig lite febrig nu ikväll. Får se hur jag känner mig i morgon, om jag orkar jobba eller inte.

Min goda jordgubbstårta :)

Kvällsmys hemma i Rörvattnet.
2012-05-21 @ 13:40:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första certet

Idag var det dags för den årliga "travet"-utställningen, specialhundklubbarnas utställning, som i år var ute på Frösö Park istället. Nixon debuterade i jaktklassen, det var han och en hanhund till. Jag hoppades på att han i alla fall skulle få excellent, men det gick betydligt bättre än så. :)

Med kritiken:
Hane 2 år m. maskulint huvud. Utmärkt ö-linje i stående, bra utvecklad bröstkorg, goda vinklar fram + bak.
Utmärkt benstomme, rör sig m. eff. rörelser. Fin päls + färg.

Resultatet blev: Excellent, bästa hanhund, ck, Cert och BIR
Domare: Marina Bengtsson


Den annars lite "smågalna" hunden med en massa överskottsenergi, var så lugn och fin idag
(trots löptikar i ringen).
Finaste Nixon, du skötte dig så himla fint idag. Jag är så stolt över dig! ♥
2012-05-20 @ 23:44:00 Permalink Resultat - utställning Kommentarer (0) Trackbacks ()


17 maj

17 maj för 4 år sen. Här skulle jag precis ta tåget hem efter att ha varit på Hjerkinn första gången. :)
(Hemsk bild på mig, men valpen är ju söt i alla fall!)

Jag och Nixon har varit ute och gått i regnet nu ikväll, en långpromenad blev det så vi var riktigt blöta båda två när vi kom hem.
Sovit bort halva dagen idag gjorde jag också. Jag som hade så mycket jag hade tänkt hinna med..
Vaknade kvart över nio och kände mig rätt pigg, skulle bara ligga kvar en liten stund till. Det skulle jag inte ha gjort, för när jag vaknade nästa gång så var klockan kvart i tolv!! Tråkigt när det blir så, men jag var helt slut i kroppen igår kväll när jag kom hem från gymmet, så jag antar att jag behövde sova.
Har handlat, bakat och gjort tårta idag och så kom mormor & morfar, farmor & farfar och Lilian & Micke hit i eftermiddags på lite tidigt födelsedagsfika.
Jag som inte behöver ha några presenter fick som vanligt en massa fina och bra saker. En grill, grillredskap, pengar, choklad, blomma och sist men inte minst - en tvättmaskin! :D

2012-05-17 @ 23:32:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Idag har det varit rätt så lugnt för min del sen jag kom hem från jobbet. Blev lite utställningsträning med Nixon efter middagen och sen gick jag en långpromenad med Veijta & Lea. Annars har jag bara suttit framför tvn ikväll och kollat på film, rätt skönt att bara slappa! :)

Här får ni några bilder på finaste Nixon.

Alltid denna tunga... :P
2012-05-15 @ 23:14:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stegtävling


Tog en promenad ner på gymmet igår kväll, för ett step-pass. Jobbigt som tusan var det och svårt att hänga med från början då det var väldigt länge sen jag var på step sist. Kom in i det ganska snabbt i alla fall, men vissa steg var extra svåra och gick inte alls att hänga med i förrän på slutet. :P
Roligt var det och bättre går det säkert nästa gång. 

På jobbet har jag och några jobbarkompisar gått med i en stegtävling, vi är några lag på Recall som tävlar mot varandra. Och efter en vecka så leder just nu vårat lag. :)
I alla fall så har jag börjat med att gå till och från jobbet, verkligen superskönt att börja dagen med en promenad. Känner att jag måste passa på nu när jag ändå har gångavstånd och inte flera mil. Sen så får man ju fler steg på stegräknaren också och tävlingsmänniska som man är så gör jag allt för att vinna! Och trots att det blåste och regnade så hemskt igår morse och bilen kändes väldigt lockande, så gick jag ändå. Det var skönare ute än vad det såg ut och jag hade tur som hade uppehåll från regnet under tiden jag gick.
Är det stegtävling så är det! :D

Nu sitter jag och laddar inför dagen med lite frukost, ska snart börja traska mot jobbet.
Ha en bra dag!
2012-05-15 @ 07:28:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


helgen.

Har haft en mysig helg hemma i Rörvattnet, men nu är jag och hundarna tillbaka i stan igen.
Gårdagen blev rätt lugn, sov länge och pysslade mest inomhus resten av dagen då det stormade ute. På kvällen var vi till Elin, Jonte och Wille och åt middag. Grillad älgfilé och potatisgratäng blev det, inte dumt alls! Och så blev det ost & kex och vin efter det. :)

Sovmorgon idag också, måste ha tagit igen alla timmars sömn nu i helgen, som jag missade förra veckan.!
Idag har vi eldat upp alla brädor från dom gamla väggarna i garaget som Tobias och Alexander rev ut tidigare i veckan. Så nu ska vi köpa nytt virke och bygga nya väggar. :)
Har även röjt undan bakom garaget där hundgården ska vara, ska väl bara se till att få dit en grävmaskin som kan jämna till lite innan vi börjar bygga.
Även en kvällspromenad har hunnits med. Mötte en gubbe efter vägen som vi hälsade på och pratade med en stund. Han visste vad Tobias jobbade med och vad jag har sökt jobb och så, fick vi höra när vi sa att det var vi som precis flyttat dit.
Det har tydligen pratats mycket om att vi ska flytta dit, men det är väl så det är i små byar, det pratas mycket och folk vet allt. :P

Några mobilbilder från dagen.


Födelsedagsbarnet :)

2012-05-13 @ 23:52:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Finaste tjejerna fyller år idag

Idag fyller Lea och Veijta 9 och 5 år. :)

Lea & Veijta ♥
2012-05-13 @ 23:45:00 Permalink Hundar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utställningsträning

Har precis kommit in efter en långpromenad med Lea och Veijta. Riktigt skönt väder ute nu ikväll mot vad det var förut när det var lite småblåsigt, det var det i alla fall ute på Rödön där jag var tidigare ikväll på lite utställningsträning med Nixon. Det var för NNFK-medlemmar (och andra med fågelhundar), med Vibeke Andersson som instruktör.
Otroligt bra träning måste jag säga, både för mig och för Nixon. Visst att jag tränar en del själv här hemma, men det blir ju inte samma sak som när man tränar med många andra hundar. Nixon är inte alls van vid det, så det blev en del gnäll och lite skäll när han såg dom andra.
I ringen däremot skötte han sig väldigt bra. Han är en hund som älskar uppmärksamhet, så att springa runt och visa upp sig var inga problem. :) Han viftade på svansen och var så glad hela tiden, det var när jag skulle träna på att ställa upp honom fint som han tyckte det var lite jobbigt. Han ville gärna vrida på huvudet och hålla lite koll på vart alla dom andra var.
Många bra tips fick jag i alla fall så nu är det bara att träna träna och träna så vi kan visa upp oss så bra som möjligt på utställningen den 20 maj.
Roligt att få träffa lite fågelhundsfolk var det ju så klart också. Hoppas på fler träffar med träningar framöver! :)

2012-05-09 @ 23:24:57 Permalink Hundar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Drömhus

Flytten i helgen har gått väldigt bra. Möblerna står på plats men det är fortfarande en hel del ouppackade kartonger.
Stort Tack till Erik, Lina, Danne, mamma & pappa för hjälpen vi fick i lördags! ♥
Det kändes riktigt tungt att åka från Tobias och huset igår kväll, men det är så det kommer bli ett tag fram över, att jag får bo stan på veckorna... Hoppas på att höra från Norge snart!
I alla fall så måste jag säga att jag verkligen älskar huset som vi har köpt, allt känns verkligen rätt. Så himla bra helt enkelt. Ett riktigt drömhus!
Men ingen av oss har nog fattat än att det faktiskt är vårat nu. Vårat alldeles egna hus. :)
Lite tråkigt är ju att vi än så länge varken har kanaler på tvn eller nåt internet som funkar. Stackars Älskling som får sitta där ute och inte kunna göra nåt på kvällarna, inte ens nån bil har han just nu. Radion har han iof. :P

Nu ska jag ta och beställa en hundgård innan det är dags att sova.

Vi eldade upp några av dom gamla möblerna som stod kvar i huset, så vi skulle få plats med våra egna. 


En råbock som passerade gården igår. 6 taggar hade han, en guldbock kanske!? :)


Spanar! :P

Det var klart väder igår kväll. Den här fina utsikten har vi från vardagsrummet.
2012-05-07 @ 23:42:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0