Valborg

Det har inte blivit många timmars sömn dom senaste nätterna. Sena kvällar och tidiga morgnar. Höll på länge med att flytta alla grejer, hundkojor och bilar i fredags, gick inte och la oss förrän halv tre på natten.
Eftersom vi inte flyttar till nya huset förrän nästa helg så förvarar vi just nu allting i stan, så det blir till att göra om allt på lördag igen.. Lite jobbigt kanske, men så blev det den här gången.
Även städningen av huset är överstökad, det ägnade vi hela helgen åt att fixa, så nu är det rent och fint där.

Nu är vi på väg upp till familjen Ström i Björnrun för lite valborgsfirande, ska bli trevligt! :)

Trevlig Valborg!

2012-04-30 @ 20:21:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Flyttpackar och flyttpackar

Nu är det nästan helt färdigpackat där hemma. Jag höll på till strax före ett igår kväll och så upp tidigt och jobba idag, så man är rätt trött nu.
Det är i iaf bara lite småsaker kvar att packa nu, men det får Tobias fixa under dagen innan Erik kommer med lastbilen i eftermiddag.

Även fast man vet att det tar längre tid än vad man tror så blir det ändå på nåt sätt att man tänker "det kommer inte ta så lång tid att packa ihop, vi har inte så mycket grejer". Men det är ju precis det man har, mycket grejer alltså, men man ser det ju inte förrän man flyttar.. :P
Vi har fyllt nästan hela vardagsrummet med kartonger..

2012-04-27 @ 09:45:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bodypump

Idag, äntligen, så blev det gymmet efter jobbet. Det var tänkt att jag skulle dit redan förra veckan men då blev jag ju förkyld. Men idag tog jag mig dit i alla fall tillsammans med Amanda och Bodypump stod på schemat.
Det var första gången på gymmet på ett antal månader och bodypump har jag inte varit på på över ett år eftersom min axel inte är helt okej. Fick lite ont i början, men minskade vikterna och körde på dom lättaste vikterna resten av passet, men jag kan ju säga att det blev tillräckligt jobbigt med dom! Jag är inte lika tränad som jag var för några år sen och jag är inte heller lika stark i armarna som jag var tidigare, har verkligen tappat mycket sen jag slutade spela tennis..
Nu ska jag verkligen försöka ta mig iväg på minst ett bodypump-pass i veckan så jag får träna upp mina armar lite. Så nu blir det till att boka in lite pass, det är ju så sjukt roligt när man väl är där. Jag älskar att gå hem från gymmet och vara sådär härligt trött i hela kroppen. :)

När jag kom hem slängde jag i mig lite mat och sen blev det lite klickerträning uppe hos Johanna med Pajjaz och Nixon. Sötaste killarna!


2012-04-25 @ 23:22:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Du gör mig lycklig!



2 år med världens Bästa idag.

Jag Älskar dig Tobias! ♥

♥PUSS♥






2012-04-25 @ 22:45:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tranor utanför fönstret

I morse när jag drog upp gardinerna i sovrummet så hade jag fem tranor som gick och betade på lägdan utanför fönstret. Har aldrig sett dom på så nära håll tidigare, dom är rätt stora ändå. ;)
Hade ju ingen kamera i närheten heller så jag kunde ta kort på dom, så jag sprang och letade rätt på den och gick ut istället, men då hade dom såklart stuckit..
Dom brukar ju vara på lägdorna däromkring, så jag får väl leta upp dom om jag ska ha en bild. Om dom inte kommer tillbaka i morgon då förstås :)

Jag lånade en bild från Google istället.

2012-04-24 @ 11:52:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte många dagar kvar nu

Nu är det inte många dagar kvar till vi flyttar ut från huset i Österåsen, på lördag går flyttlasset in till stan. Men vi kommer inte flytta till Rörvattnet förrän helgen efter, så vi får bo i stan till dess.
Började packa lite smått igår och fortsatte lite i morse innan jag åkte in till stan för att äta lunch hos mormor, tack tack! :)

Annars har helgen varit sjukt bra. Fest med några på jobbet i lördags hemma hos David, sen blev det krogen tills det stängde, där jag även mötte upp Tobias med kompisar. Sen gick vi till Istanbul city och åt en hamburgare innan vi gick hem. :)
Igår blev det en lugn dag i stan, fika hos mamma & pappa och så hämtade vi lite flyttkartonger hos Annelie innan vi åkte hem.
God söndagsmiddag, klickerträning och hundpromenad blev ett bra avslut på en bra helg!

Nu är det bara att hoppas att veckan går fort så det blir helg igen nån gång. :)

2012-04-23 @ 17:12:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nixon 2 år



Grattis "lilla" Nixon! :)

2012-04-21 @ 18:21:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite nytt - igen!


Då har jag fixat lite med bloggen IGEN, men den här gången tror jag att jag har fått till den så som jag vill ha den. Tur man har en kusin som kan hjälpa när det inte funkar med mina koder, tack Lisa! :)
Så nu dörjer det nog ett tag innan jag gör om den igen. Kanske bara gör lite småändringar om det dyker upp nya idéer. :P
Hoppas sidorna ser bra ut för er också, om det ser väldigt konstigt ut med länkarna (att alla är gråa och har hamnat under varandra med prickar framför) så prova tryck på uppdatera eller F5! :)

2012-04-19 @ 20:51:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utställning

Har anmält Nixon till NNFK:s utställning på Travet (alt. Frösö Park) 20 maj.
I år blir det i jaktklassen! :)



2012-04-18 @ 21:03:36 Permalink Hundar Kommentarer (0) Trackbacks ()


En lugn stund


Äntligen en lugn stund. Här har det varit full fart hela kvällen; lagat mat, diskat, tränat hund x2 + att Naja ska leka med Nixon precis hela tiden.. Nu har hon äntligen somnat här på golvet bredvid mig.

Fortsatte träna ligg med Naja idag också och det gick precis lika bra som igår. Filmade och tänkte lägga ut på bloggen nu, men när jag kollar på filmen på datorn så hackar det så mycket att ljudet kommer efter hela tiden, så det ser ut som att jag klickar precis när jag ger henne godisen. Så vill vi ju inte ha det, så jag får göra ett nytt försök i morgon. Det kanske blir bättre om jag filmar med filmkameran istället för mobilen.!
Nixon fick träna apport/gripanden. Väldigt bra gick det, blev dock bara träning inomhus idag. Det får bli ute på lägdan nån annan kväll, bara det kan sluta snöa och torka upp lite istället.

2012-04-17 @ 22:31:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


förkylning..?


Suck, här har man gått och sagt att "det var länge sen jag var förkyld nu..", och vad händer inte då? Jo jag får ont i halsen så klart... Har varit frusen sen igår kväll och är det fortfarande. Hade ont i magen och kunde nästan inte få i mig nån frukost i morse och nu ikväll har jag börjat känna halsont. :(
jagvillintejagvillintejagvillinte!!!

Körde lite klickerträning med Naja efter middagen. Och jag måste fortsätta skryta om att hon är så duktig! :)
Tredje klickerpasset idag, dom två första tränade vi sitt och kontakt och idag tränade vi ligg. Hon satte sig som vanligt, men då det inte var det vi skulle träna idag så kom det ju inget Klick. Jag väntade ut henne och det tog inte många sekunder innan hon la sig ner och jag Klickade och belönade. Sen fortsatte hon att lägga sig ner, igen och igen. Så det blev många repetitioner under det rätt så korta träningspasset. :)
Det ska blir så roligt att fortsätta träna henne, hon har redan sån kontakt och verkar tycka det är superroligt.
Får se om jag kanske kan filma nåt någon dag. :)

Nä nu ska jag ta en ipren och hoppa i säng. Godnatt!

2012-04-16 @ 23:41:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


första tussilagon



Det har varit en ganska trist söndag. Vaknade och tog ut hundarna runt 8 i morse, sen gick jag och la mig igen och sov till halv tolv.. Att man aldrig lär sig, man borde ställa klockan om man ska vakna i tid! Antar att jag behövde sova, men trist att sova bort halva dagen. 
Annars har jag städat, tvättat och bäddat rent i sängen. Så jag har ju hunnit med en del idag iaf.
Var ut en sväng med hundarna på lägdan också så dom fick springa av sig lite. Tog med mig kameran och passade på att ta några bilder. Hittade även några tussilago på gården, dom första jag har sett i vår. :)

Tobias har jag knappt sett på hela helgen då han har varit i Björnrun och klyvt en massa ved till huset. Han kom hem idag och åt middag och sen åkte han till skogen.. Nattvecka i veckan. :(
Saknar mitt Hjärta redan! ♥
2012-04-15 @ 22:26:53 Permalink Fotografering Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fler bilder från igår.

Pontus & kusin Tobias 

Snyggingar! 

2012-04-15 @ 15:39:06 Permalink Fotografering Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lillebror & jag


Lillebror & jag :)

Har nästan precis kommit hem efter en trevlig kväll hos grannarna Johanna & Oskar. Överaskningsfest för Oskar som fyllde år förra helgen.
Efter ett tag blev det bara jag och Johanna kvar när alla andra drog in till stan. Vi satt och drack vin och baylies och pratade en massa istället. :)

Tidigare idag var jag in till stan, fikade och firade Pontus som fyllde år. Tänk att min lillebror redan är 20 år.! :P

Så det har varit rätt lugnt idag, riktigt skönt måste jag säga!

2012-04-15 @ 02:14:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


20 år idag!

Grattis på födelsedagen brorsan! :)



2012-04-14 @ 10:46:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0