Skidtur med hundarna på isen

Idag är jag ledig, och jag blev förvånad när jag vaknade och såg att klockan var 10.37. Jag hade faktiskt inte räknat med nån sovmorgon idag, men det var ju skönt att sova ut för en gång skull. :)
Jag och hundarna har varit ute på isen i 1,5 timme och åkt skidor, eller dom drog mig dom första 30 min ungefär, sen så fick båda springa lösa. Så nu hoppas jag att dom är lite tröttare än innan. :P


 


Det står även tvätta och städa"att göra-listan" som jag har skrivit, så det ska jag också göra idag. Men först ska jag försöka ta mig iväg till affärn lite snabbt och handla lite mat och kanske nåt gott till kvällen.

KRAM <3

2010-02-26 @ 17:11:06 Permalink Hundar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Isiga bilder

Ledig idag, skulle egentligen vara ledig i morgon men jag bytte med Vickan. :)
Sovmorgon hade jag tänkt ha, men vaknade 06.45 av skrikande barn i den andra lägenheten... efter 1.5 timme (när dom även startade diskmaskinen) betsämde jag mig för att kliva upp.

Här är det kanonväder. Synd bara att det så kallt. I morse när jag klev upp så var det -26, nu visar termometern bara -11 grader, men då ligger solen på också. Nu är jag riktigt less på denna kyla. Vår TACK! Med värmande sol! :)

Tänkte försöka gå en prommis med hundarna, kanske ner på isen om dom inte hoppar på 3 ben. :P Är även sugen på att baka, så det kanske det också blir idag.

Jag slänger in några isiga vinterbilder också. :)

 

 

  

 
 Såhär fint väder är det här i Åre idag :)

2010-02-23 @ 13:28:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Happy birthday!


 G R A T T I S   P Å   F Ö D E L S E D A G E N 

 M A M M A!

 H A   E N   B R A   D A G   :)

 
 

2010-02-23 @ 09:40:33 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ibland blir man lite ledsen...



Jag blir så arg på mig själv, varför håller jag på såhär??

2010-02-19 @ 21:23:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jävla klockradio!

Jag insåg för en stund sen att jag har klivit upp en timme för tidigt. Jag vet att min klockradio inte är helt okej, med tanke på att den går lite för fort ibland och att den kan ställa om sig själv... Att den har ställt om sig själv har faktisk inte hänt på länge, och naturligtvis så var den tvungen att göra det idag. Eftersom jag vet att den är som den är så ställde jag faktiskt alarmet på mobilen igår också, men inte tänkte jag på det när jag vaknade av att klockradion ringde. Trött var jag, men klev ändp upp på en gång och kände att jag faktiskt skulle ha kunnat sova en timme till. :P
I alla fall så ringer mobilen efter en timme, alltså den tiden då jag egentligen skulle ha klivit upp.........
Fan va less jag blir när sånt här händer, jag blir så himla förvirrad! Speciellt när man måste passa en buss och ett tåg också.
2010-02-18 @ 08:57:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åre - Östersund, och tillbaka

Ledig idag och sitter och käkar lite frukost nu innan jag ska göra mig i ordning, ska nämligen ta tåget in till Östersund idag. Jag ska hämta hundarna och åker sen tillbaka till Åre redan i eftermiddag. Det tråkiga är att jag inte hinner träffa så många, men om två veckor så är jag ledig 3 dagar i rad (måndag, tisdag, onsdag) och då funderar jag på att kanske åka in till stan igen och då kommer jag helt säkert hinna träffa lite folk (om nån vill träffa mig förstås :P).




Min plan för i morgon är att göra en sak med hundarna, men jag tänker inte skriva exakt vad för då kommer det garanterat bli jättekallt i morgon, hehe. :P Men ni kanske vet vad jag menar i alla fall..

Ha en bra dag! KRAM <3

 

  

2010-02-18 @ 08:44:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ännu ett OS-guld


Idag var det Björn Ferrys tur! :)


Härligt!







2010-02-16 @ 22:20:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fettisdagen

Ingen har väl missat att det är fettsidagen idag? Jag har precis varit ner och pratat hund och käkat semla hos Anna Karin och Håvard. :) Fick även veta att Fjellstårsas Mejram är dräktig, så det kommer små valpisar vecka 11, så himla roligt och mysigt. :)


Pesronalfesten igår var verkligen skitrolig! Rocktema var det, och jag har nog aldrig sett så många killar med leopardmönstrade leggings nån gång tidigare. Dom två som vann för Bäst utklädda, var faktiskt utklädda till gitarr och microfon. :P
Kvällen slutade med "efterfest" på Ripan och ont i fötterna såklart.
Jag lär mig alltid något nytt efter våra fester, igår var det att det inte är så lyckat att svälja polkashoten i fel strupe... Det kändes kan jag säga.
Bilder från gårdagen kommer!

Nu ska jag försöka slita mig från datorn och herrarnas skidskytte, måste gå och duscha nu, något jag skulle ha gjort redan för 45 minuter sen... 

KRAM KRAM <3

 

2010-02-16 @ 22:17:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen rubrik...

Kan ju börja med att säga att det blev träning på fjället i onsdags, trots kylan. :) Jag hade bara med mig Veijta och Uffe hade med sig Veijtas mamma Nikki och syster Kexet.
Nikki hade ett fågelarbete, sen så såg vi många ripkullar med kanske 50 ripor i varje, så mycket fågel fanns det. :) Veijta gick inte så bra, hon hade inte den energin som hon brukar, hon var likadan på isen i tisdags också, gick mest och nosade. :( Men det är bara att träna mer!

Jag är just nu i stan, kom hit igår kväll och ska åka med tåget som går 16.27 idag... Jag ska lämna hundarna och bilen här, men hoppas på att kunna få tillbaka dom snart igen (även låna bilen :P).

Nu blir det en sväng med hundarna på isen innan jag åker.

KRAM <3

2010-02-12 @ 14:42:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ARG och LESS..

... på den här förbannade kylan!


Nu har det varit varmare, bara några minus, i flera dagar. Och bara för att jag ska ut och träna hundarna idag så blir det kallt. Jag fattar inte. Är det nån där ute som inte vill att jag ska träna hundarna eller? Jag börjar faktiskt fundera, för det är inte direkt första gången det blir kallt lagom till jag är ledig..



2010-02-10 @ 08:28:54 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndag och "helg"

Japp, nu är helg, hehe. :) Nu har jag jobbat 5 dagar och är nu ledig tisdag och onsdag. HÄRLIGT säger jag bara! Så är det när man jobbar som stugvärd, man jobbar på helger och är ledig vardagar. :)

I morgon ska jag och Sara åka en sväng till Järpen och gå på second hand. :) Vi ska kolla efter nåt bra till personalfesten som är nästa måndag. Då är det rock-tema. :) Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, nåt nitarmband blir det nog i alla fall. Sen kanske nån snygg sminkning, typ som Gene Simmons i KISS kanske... :P

 


Nu blir det en liten prommis med mina älsklingar, sen så ska jag gå och lägga mig tidigt ikväll - försöka i alla fall!

2010-02-08 @ 19:59:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bloggar från mobilen

I snart en timme har jag legat här och försökt somna. Men det går inte. Nya "gäster", dvs 4-5 pers (kvinnor) har flyttat in i lägenheten bredvid min. Som jag har skrivit här förut så känns det som att väggarna är ca. 2 cm tjocka (om ens det..) och eftersom jag har min huvudkudde vägg i vägg med köket i den andra lägenheten så hör jag precis allt dom säger och gör, diskar, tar fram bestick osv. Och dom pratar/skrattar inte tyst kan jag lova, och dom smäller igen lådor och skåp så att hela sängen skakar. Just nu har det faktisk blivit lite lugnare och tystare, för dom har flyttat sig till allrummet och sitter och dricker te..... Ska passa på att somna nu!
2010-02-05 @ 00:11:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kära Gud..

Helt slut i kroppen efter kvällens bodypump pass. Hade inte riktigt orken idag, jag brukar kunna kämpa mer - men inte idag. Men det kan ju ha att göra med att jag är lite förkyld fortfarande + att jag inte har varit på bodypumpen sen innan jul..

I morgon hoppas jag på bra väder och inte allt för kallt. Tänkte nämligen ut och träna hundarna på fjället. Men med den otur jag hittills har haft när det gäller mina "hundträningsplaner" så får vi se hur det blir. Jag får väl be till Gud eller nåt. Det fungerade några gånger när jag var liten i alla fall, haha. :P


God natt!
2010-02-02 @ 22:14:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag blir gaaalen

Jag blir gaaalen på min dator. Den är ju så j*vla seg just nu, och ändå har jag rensat bort en massa bilder, lagt över både bilder och filmer på den externa. Jag har även tömt papperskorgen! Jag fattar bara inte varför den har blivit såhär seg. Det kan kanske vara internet det är fel på också, men jag vet inte. Less blir jag i alla fall.

Jag är tillbaka i Åre nu, och båda hundarna har jag med mig också. :) LYCKLIG!
Det är riktigt skönt ute idag också, det är bara -13 nu (men det snöar en massa), så det blir nog en sväng på isen sen. Antingen så blir det bara en promenad så att Lea och Veijta får springa lös, eller så blir det lite skidåkning. :)


Ha en bra dag! KRAM<3
2010-02-02 @ 10:38:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0