Iskallt

Några bilder sen förra veckan. Bättre sent än aldrig! :P
Aningen mörka, det hade såklart hunnit börja skymma..













2010-11-29 @ 23:14:42 Permalink Fotografering Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndag

Tänkte jag skulle ta och skriva några rader här i bloggen, det blir inte så ofta just nu eftersom jag jobbar kväll och kommer ofta hem sen då det blir rätt mycket övertid. Idag jobbade jag bara över en timme, och tur va nog det för idag har jag varit riktigt trött hela dagen. Jag har till och med varit nära att somna framför datorn några gånger...
Helgen då. Den började med att jag jobbade 12 timmar i fredags, slutade 0.00 i stället för 20.30. Det var segt! I lördags blev det först en kort sväng på stan, köpte två nya IKEA-taklampor (från en annons på blocket) och sen åkte jag hem och hjälpte till att aventsstäda. Sen på eftermiddagen åkte jag till h-dal.
Flyttstädning och packning hela dagen igår, jag måste ju säga att vi var riktigt duktiga då vi hann med så mycket!  På onsdag flyttar vi i alla fall in i lägenheten, och det ser jag jättemycket fram emot. :)





Tindra

2010-11-29 @ 22:58:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lägenhet


Idag har vi varit tillsammans i 7 månader. ♥

Vi har dessutom varit och kollat på en lägenhet, en 3a. :)
Vi får förhoppningsvis flytta in redan nästa vecka, han som hade den innan
skulle bara hämta dom sista grejerna och städa ur förrådet. Sen får vi nycklarna.
Jag är bara så himla glad! :)


Bjuder på en oredigerad bild från idag

Det blir fler bilder i helgen, har inte riktigt hunnit lägga ut dom andra som jag lovade..

2010-11-25 @ 22:58:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


1 månad kvar till julafton


Saknar!

Idag är det precis en månad kvar till julafton. :) Jag älskar julen. Det är så mysigt med allt julpynt och all julbelysning som är överallt.

Hade tänkt springa en runda ikväll, men jag tror faktiskt inte att jag orkar det. Jobbade över till 22.30 igår och blrjade 8 idag, så jag är lite småtrött. Så det kanske blir film istället.
I morgon ska jag bara jobba till 14.30, för jag och Tobias ska kolla på en lägenhet kl 15. Gud vad jag längtar! :)

Nu ska jag och bror på maxi en sväng. Om jag orkar och hinner, så kanske jag slänger upp några bilder här sen, som jag tog igår.

2010-11-24 @ 19:53:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen

Har nästan precis kommit hem från jobbet, blev att jag jobbade över till 22 idag också. Segt var det på slutet, men jag får helt enkelt tänka på tvn jag ska köpa för pengarna sen, så går det i alla fall lite lättare. :P

Helgen har varit jättebra. Jag, Malin och Carro var en sväng på skolan i lördags förmiddag och hälsade på lite gamla lärare då det var öppet hus. Lite tråkigt var det att se hur lite folk det var där. När vi gick där så var det ju en massa folk som kom till öppet hus-dagarna varje år..
Sen åkte vi vidare till stan, först blev det en sväng på Lillänge och sen åkte jag och Carro ner på stan där vi träffade Lisa. Shopping och fika blev det såklart! :)
Kvällen avslutades med mycket skratt och film hos Carro. Synd att du åkte så tidigt, Lisa!

Igår blev det stan igen för ännu mer fika och shopping, tillsammans med Carro och Malin. Jag har nog snart köpt alla mina julklappar tror jag. :)
Jag gjorde även en j*kla massa fynd till mig själv!

På kvällen kom älskling, och vi åkte till Carro en stund innan vi åkte till mormor för att hämta Pontus pepparkakor. Vi fick även smaka hennes goda nybakade fika. GOTT!

En riktig kanonhelg har det varit, och som ni ser, mycket fika... Jag tror nog att det får bli några joggingrundor den här veckan! :P

Nu ska jag duscha och sen hoppa i säng. I morgon ska jag inte snooza en timme innan jag kliver upp, jag knner att jag måste hinna med lite hundträning innan jag åker och jobbar.
Godnatt och sov gott!
2010-11-22 @ 23:12:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helg med tjejerna!




Vem behöver ställa väckarklockan när man har en Nixon?

Ibland har jag faktiskt tur!
Jag var helt säker på att ja hade ställt alarmet på 9.00 igår kväll (eller i natt rättare sagt). Men tydligen inte. Eller, jag hade ställt alarmet på 9.00, men jag hade glömt att den var inställd på mån, tis, ons, tors, fre.... Så den ringde ju aldrig då. :S
Som tur är så har jag en underbar liten (numera ganska stor) valp som stod och stirrade på mig så att jag vaknade 9.07!
Vilken j*vla tur säger jag bara. :) Typ vid halv 11 så ska jag nämligen åka iväg mot Carro och plocka upp henne, innan vi åker vidare mot Frösön och hämtar upp Malin, sen drar vi ut till Ås och till Torsta som har Öppet hus idag.
I eftermiddag kommer även Lisa också, så då blir det en sväng på stan för lite shopping!
Så det blir en helg med tjejerna  den här veckan, vi ses ju så himla sälla alla tillsammans nu för tiden. Jag slår vad om att den här helgen kommer bli toppen i alla fall. :)
(Om man bortser från att jag fick börja helgen med att jobba över igår till kl 22...).

Nu ska jag klä på mig en massa varma kläder, så jag inte fryser ihjäl under dagen!

Hoppas ni får en trevlig helg!

2010-11-20 @ 09:37:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Tänk vad jag bara glömmer bort saker hela hela tiden. Det var ju nåt jag hade tänkt skriva här nu, men som bara försvann... Jag kanske kommer på vad det var snart eller så får jag väl skriva det nån annan dag. :P
Idag har jag jobbat, sista dagen jag jobbade dag. Så från och med i morgon (torsdag) så kommer jag att jobba kväll, alltså 12.00-20.30, och det är för att jag "bara" jobbar extra. Det som är positivt med att jobba kväll, är ju att man hinner se lite dagsljus på dagarna, innan man börjar, men det känns samtidigt jävligt segt då jag inte kommer hinna träffa varken Tobias, familjen eller kompisarna under veckorna. :(

Tobias är här ikväll, vi har varit ute på en promenad med hundarna i det kalla, men härliga vintervädret. Det känns som att vintern kom så snabbt i år.
Och så har vi suttit och kollat på lite lägenheter. Men nu har han somnat, eller vilar ögonen lite, som han säger. :P

Nu ska jag också sova, god natt!


2010-11-17 @ 23:04:33 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag hinner inte med...

Tiden går så himla fort numera så jag hinner knappt skriva nåt här i bloggen.
Igår jobbade jag kväll, så jag började 12 och jobbade till 21. Skulle egentligen slutat 20.30, men jag var iväg och besiktade bilen, så jag var tvungen att ta igen den tiden.
Jag kan ju berätta att besiktningen gick skitbra! :)
Jag hann inte med så mycket mer igår kväll efter jobbet, än en promenad med hundarna och lite träning med Nixon. Sen var det bara att hoppa i säng.
Idag började jag 8 och skulle jobba till 16.30. Men så behövde dom folk som jobbade över, så jag och Pernilla jobbade 2 timmar extra idag.

Nu ska jag ta med mig Veijta ut på en promenad i mörkret. Och sen, om jag orkar, så blir det nog en joggingrunda med Lea och Nixon. :)

2010-11-16 @ 19:43:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fantastic three

Det blev inget höstforum idag, jag kände mig inte så sugen att åka längre.
Men Fanny, vi MÅSTE fira dig nån annan helg istället!!! :) 

Jag och hundarna åkte en sväng till stugan i eftermiddas, och sprang i skogen ett tag (hundarna sprang, inte jag!).
Lea försvann och jag gick och ropade och blåste i visselpipan, men hon kom aldrig. Tillslut vände jag och gick tillbaka och då hörde jag en hund som satt och skällde långt bort... Förmodligen hade hon sprungit tillbaka ner till stugan och stod utanför dörren och skällde.
Jag hade med mig kameran också och hann i alla fall ta några bilder. Men det hade redan börjat skymma så dom är lite mörka.
Och jag fortsätter mina försök att få till bra bilder på alla 3 tillsammans. Men det är inte alltid helt lätt, det är alltid nån som tittar bort eller gör nån grimas... :P Jag lyckades få till nån bild i alla fall!


Lillstugan

Nixon





Fantastic Three ♥


Sötaste Lea!


Lea äter snö... :)

2010-11-14 @ 00:07:14 Permalink Fotografering Kommentarer (1) Trackbacks ()


Grattis

Va är det för en dag? Är det en vanlig dag? 
Nej det är ingen vanlig dag, för det är Fannys födelsedag
HURRA HURRA HURRA, HURRA HURRA HURRAAAAAA!


 G R A T T I S   P Å   1 8 - Å R S D A G E N

F A N N Y !


H O P P A S   D U   F Å R   E N   K A N O N D A G !  : )



Bilden lånad från fannyannamaria.blogg.se

2010-11-12 @ 06:30:28 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Duktig hund!

Jag såg den här filmen på fb tidigare idag, kände att jag bara måste lägga upp den här på bloggen. :)



Jag kanske ska lära hundarna det här. I alla fall lära Lea att slänga soporna istället för att äta upp dom... :P

2010-11-11 @ 22:05:15 Permalink Hundar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag


Bild från Åre i vintras


Jobbet känns bara bättre och bättre för varje dag, inte så konstigt kanske eftersom man lär sig mer och kommer in bättre i det man gör. Tänk att det var en vecka sen jag började jobba där. :) 

Vintern har nog kommit på riktigt nu tror jag, 10-15 grader kallt har det varit några nätter och i dag har det snöat precis hela dagen. GILLA! :)
Är jättesugen på att fota också, jag ha ju nästan inga bilder att lägga ut, det blir ju bara samma hela iden. Men eftersom det är mörkt ute när jag åker till jobbet på morgonen och mörkt när jag åker hem så går det inte så bra.. så jag får väl ta några bilder på lördag innan vi åker iväg på forum. :)


Nu ska jag ta en snabbdusch och sen hoppa ner i sängen.
God natt!
2010-11-10 @ 22:24:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gårdagen

Igår var jag och Nixon på utställning. 9.30 började bedömningen och strax innan 10.00 var vi klara för dagen... Jag hade hoppats på att det skulle gå bättre än vad det gjorde, vi skulle ju vinna!!! :P
Det var Nixons första utställning, nu ska han få växa till sig så gör vi ett nytt försök till våren, dessutom var det här "bara" en inofficiell.

Här är kritiken i alla fall:
6 månader gammal. Trevlig hanvalp, behöver få lite kraftfullare nosparti och underkäke.
Vackra mörka ögon, välplacerade öron. Bra bett, bra hals. Tillräckligt vinklad fram. Stark men för dagen lätt överbyggd överlinje. Välformad bröstkorg. Något brant kors och raka vinklar bak. Bra ben och tassar. Lovande päls, vacker djup röd färg. Nyttjar svansen väl, rör sig med lite kort steg bak. Härligt temperament. Välvisad.
Domare: Patric Ragnarsson

När jag kom hem så ringde kusin och frågade om jag ville hänga med henne ut till Lit och rida, och det ville jag såklart! :) Och gud va roligt det var, jag saknar verkligen ridningen. Jag fick rida en islandshäst som heter Sikill, vi hade tänkt rida i skogen, men eftersom det var så halt så blev det några varv runt lägdan istället. Skritt, trav och full galopp. Det är verkligen en sån härlig känsla att få galoppera i full fart som vi gjorde, bara låta hästen springa så fort den vill. :) Tack Lisa för att jag fick följa med!

Efter några timmar i Lit så åkte jag tillbaka till älskling i Hammerdal, där väntade även Fanny och Jimmy. Vi skulle nämligen käka middag tillsammans. Sen blev det fest, ganska lugnt men riktigt trevligt och med härligt folk! :)



Lisa och Alda

2010-11-07 @ 22:29:23 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Utställning i morgon

I morgon är det utställning på gamla F4 ute på Frösön. Den här gången är det Nixon som ska få följa med och springa i ringen. Hoppas han sköter sig, för jag har inte haft tid att träna honom nu på några dagar.. :P

Bedömningen börjar 9.30, kom och kolla vetja!! :)

2010-11-05 @ 21:28:28 Permalink Hundar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rättstavning ! ?

Ganska häftigt det här!!!  
  


Kan du lsäa dteta?
Braa 55% av floekt kan.

Jag kndue itne tro att jag fkaitkst kndue frsötå vad jag lstäe. Den
fneoelmana kfraetn i mnänisnaks hjnräan kan, elnigt en undiöserknng i
Cmabrigde Uinervtisy, lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det edna
vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts. Rsteen
kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det unta ngåra porlbem.
Vrfaör vi kan det, är att hjnräan lsäer itne vrjae bostakv för sig, utna
hlea odert som en hel. Hägtfit va? Och jag som altild ttort att svata rtät
viart vitgkit! 



2010-11-05 @ 20:11:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0