....................................................

Vad dum jag var som trodde att jag skulle få en lång skön sovmorgon idag..... Här måste man ha lite tur för att få en skön sovmorgon kan jag säga, och det hade jag inte idag (heller).

Vaknade 7.30 av att en väckarklocka ringde i sovrummet i den andra lägenheten - på andra sidan väggen vid min säng.. (Min hyresvärd har besök)
Strax efter det börjar dom då göra frukost, eller i alla fall nåt i köket - som är på andra sidan den andra väggen vid min säng, vid min kudde! Det öppnas och stängs lådor, vilket gör att det skakar i hela min säng varje gång det smäller. Även om jag stoppade i öronpropparna så hördes det ändå, så jag tog med mig täcke och kudde och la mig på soffan. Och där blev det att jag låg kvar och halvsov, eftersom jag fortfarande hörde en massa prat och att dom håller på med bestick och kastruller osv...
Så nu sitter jag här med ont i nacke och rygg pga den här osköna soffan!!!

Det stör mig inte att dom har gäster i den andra lägenheten, det som stör mig är att det är så dåligt isolerade väggar att det ska höras så väl emellan.......

Nu har jag fått klaga lite - igen! Förlåt!


Kanske inte riktigt såhär - men nästan...

2009-12-31 @ 12:09:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Låååång dag

Dagen har varit skitstressig. Det har varit nåt hela tiden, jag fick inte ens en lugn stund under den halvtimmen då jag hade lunch.
Jag har i alla fall haft 21 avsyningar idag, mellan kl 7.30-11.15, det gick bra. Men efter lunch så gick allt bara segt. Dagen avslutades med ett 3 timmars-städ. Jag och Katti skulle bara kolla ett "ägarstäd", alltså om ägaren hade städat bra efter att dom hade varit där, och det visade sig att det inte blivit städat där alls. Vi hade inte ens storstädat där så det såg förjävligt ut! Jag jobbade över 1.5 timme idag också, så idag har jag jobbat 11 timmar.

I morgon är jag ledig och i morgon är det nyårsafton! :)
Då blir det även fika med brudarna, på En liten smula


2009-12-30 @ 23:20:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


(Busiga) Bilder på mina älsklingar

Jag tog några bilder på Lea och Veijta förra veckan när jag var hem till Östersund, men jag la aldrgig ut några här på bloggen då så jag tänkte att jag kan göra det nu i stället.
Mycket bus blev det. :P 


Veijta ska alltid bita Lea i bakbenen


Kallt om tassarna...




Sötaste Lea <3


Min Veijta <3


Söt Lea med busig Veijta i bakgrunden :)


Veijta tuggar bark :)

 
KRAM på er! <3
2009-12-29 @ 22:22:26 Permalink Hundar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dagens köp

Var in till byn en sväng idag och handlade lite. :) JC har 50% på allt i butiken så jag var ju bara tvungen att passa på, men det var ganska utplockat i storlekar...

Här är det jag köpte:


 Jeans, Crocker
 





 
Min favorit! Det här armbandet köpte jag också på
JC, fast i Östersund i torsdags. :)

2009-12-28 @ 23:28:40 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Godmorgon!


Klev upp för bara en liten stund sen, och gud va skönt det var att bara få vakna själv. Utan att väckarklockan ringde. :)
Har dock blivit förkyld! :( JAg har ont i halsen och tidigare var jag alldeles täppt i näsan men det har gått över nu. Så det blir väl lite shopping på apoteket sen också då, för jag måste bättre. Jag får ju inte missa nyår pga att jag är förkyld!!!

Nu ska jag dricka mitt te och äta lite frukost innan jag gör mig i ordning. :)



Saknar



KRAM på er! <3

 

2009-12-28 @ 11:46:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Carro

 
G R A T T I S   P Å   F Ö D E L S E D A G E N

C A R R O!

H O P P A S   D U   H A R   H A F T   E N   B R A   D A G. : )




 


K R A M <3

2009-12-27 @ 23:28:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen ork

Sitter här och är helt slut. Jag kan knappt hålla ögonlocken öppna, så trött är jag just nu. Ska nog gå och vila en liten stund innan jag lagar mat. Sen om jag orkar så ska jag nog kolla på nån av filmerna som går på tv ikväll.

Idag jobbade jag 7-16.30, började med att städa allmänna ytor i Björnenhuset och sen 8.30 så var det dags för lite avsyningar.. Jag har gjort 7 stycken avsyningar helt själv idag, eller Sara var med på en också. :) HAde egentligen 2 till också, men den ena hade det blivit nå fel med för paret som jag knackade på hos skulle inte åka förrän på onsdag. Och den andra lägenheten jag skulle ha avsynat, där hade gästerna stuckit - UTAN ATT HA STÄDAT!!!
Jag är i alla fall stolt över mig själv att jag klarade av det helt själv, fast jag har ju inte behövt prata engelska än då och det är det jag gruvar mig mest över. Men jag ska klara det. Det har jag bestämt!

På onsdag har vi 170 avsyningar som ska göras innan kl.11...... Jag längtar INTE!

I morgon är jag ledig igen, och då blir det sovmorgon. Så INGEN får väcka mig då! Ska även ta bussen in till byn och kika lite på JC och VeroModa om det finns nåt fint. :)

Tänkte att jag kunde visa lite av det jag fick i julklapp också:   :)



Jag fick även en ring, ett mini rivjärn, grytlappar, strumpor och ett badlakan.


Nej, nu ska jag ta en "TuppizZzZzZ" :)
 KRAM <3



2009-12-27 @ 18:25:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ingen sovmorgon här inte

Godmorgon!
Det är lördag, klockan är 06.  och jag ska snart gå till jobbet... Jag börjar nämligen kl 7.00 idag och jobbar till kl.16.00. Jag hade gärna legat kvar i sängen en stund till kan jag ju säga, hade riktigt svårt att somna igår, låg och gruvade mig för alla avsyningar som jag kommer att få göra idag...


Jag hoppas ni har haft en riktigt bra jul, det har jag (fast hade gärna varit ledig nån dag till :P).


God fortsättning, KRAM på er!

2009-12-26 @ 06:13:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En alldeles egen julgran :P

Oj oj oj, jag är verkligen dålig på att skriva nu alltså... men jag orkar bara inte just nu, det är så mycket annat jag måste hinna nu innan jul.
Jag var till stan i helgen, men jag hann verkligen inte med allt det jag ville hinna - som vanligt. Det är alltid bara stress stress stress när jag kommer till stan, jag vill bara kunna ta det lugnt.
Jag gick på stan i lördags med Pontus, det var trevligt att han ville följa med. :) Det blev några julklappar, men vi har fortfarande många kvar. Och i söndags så försökte jag hinna åka till alla dom affärer som vi inte var till på lördagen, innan jag skulle med tåget tillbaka till Åre.

Igårkväll så åkte jag och Anna Karin med alla 7 hundarna till Renfjället en sväng. Jag skulle nämligen hämta en liten gran. :) Men gud va svårt det var att välja, man vill ju att den ska se lite fin ut.. Men det blev ju bra till slut.


Min julgran :)
 
 

 
Dom här fina tomtarna har mormor gjort

 
Mina nya julgardiner..

Ha en bra dag! KRAM<3

2009-12-22 @ 07:28:27 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Trött och frusen...

Sitter här och är lite frusen, men det kanske inte är så konstigt eftersom det nästan är 30 minus ute. När jag kollade för en stund sen så var det 28 minus... Okej att det biter lite i kinderna när man är ute, men idag har det varit alldeles för kallt tycker jag.
Men jag ska väl inte klaga allt för mycket, det har kommit en massa snö och det har blivit kallt - precis så som jag vill att det ska vara under julen.

Jag har varit nere hos Anna Karin och Håvard en stund nu ikväll och pratat en massa hund. Anna Karin fyller även år idag så det blev lite tårta också - GRATTIS GRATTIS! :)

Jag ska väl inte skriva varje kväll om hur trött jag är, det är ju inte så konstigt det heller egentligen med tanke på hur sent jag kommer i säng varje kväll. Jag får helt enkelt skylla mig själv!
Jag måste nog bli lite strängare, lite mer bestämd mot mig själv... som Pippi! :)
- Sandra, gå och lägg dig!!



Godnatt! <3
2009-12-17 @ 22:38:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skidpremiären är avklarad :P

Dagen började med lite sovmorgon, till 9.00! Hihi :)
Vi har ju haft lite intron idag, vi åt lunch på nåt café i Duved och sen blev det skidåkning och olika korta föreläsningar om Skistar, och allt det har vi ju ALDRIG hört förut... haha :P Fast det är ju alltid bra med lite repetition.
Skidåkningen då. Jag måste ju säga att det gick mycket bättre än jag trodde att det skulle göra, jag har ju trots allt inte åkt slalom sen i 9:an, det är ju några åre sen nu. Det kändes iaf bättre efter andra åket och det var så himla roligt, så nu blir det till att skaffa skidor - antingen hyra under hela säsongen eller köpa.

Jag är så FLINK! Jag har hunnit med mycket efter att jag kom hem, hade dock tänkt att vila lite men det blev aldrig av. Istället så kollade jag på film samtidigt som jag gjorde lasagne + att jag startade en tvättmaskin också. Sen så har jag även hunnit med att göra lite julgodis och bakat klart dom sista pepparkakorna.
Nu är jag riktigt trött, så nu blir det sängen på en gång!

Just det, i morgon ska det ju blir kaaallt. När jag kollade för en stund sen så var det nästan -15 :)
Jag ÄLSKAR vintern!!!

KRAM på er! <3
2009-12-16 @ 23:15:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hjärt och lungräddning

Måndag igen. Helgen har gått alldeles för fort - som vanligt.
Dagen började som vanligt, med jobb fram till lunch. Sen var det dags för HLR på Fjällbyn, det höll på från kl 13 till 16.30. Så nu har jag ännu ett "bevis" på att jag har gjort det där, det är ju inte direkt första gången, men jag valde att göra det ändå för det är ju faktiskt nyttigt att kunna!

 


Veckan kommer att fortsätta med en massa olika aktiviteter eller vad man nu ska kalla det.
I morgon så står det Brandinformation och övning av släckning brand på schemat.
Sen på kvällen är det samling i värmestugan och därefter är det middag på Carins Krog. :P
På onsdag så har vi stugvärdar vårt eget intro på förmiddagen. Sen så har vi ett stort intro på eftermiddagen i nåt av skidområdena så vi kommer att få åka lite skidor (det är nån föreläsning eller nåt i backen). :) Det startar även med lunch, vilket man inte tackar nej till, haha :D
Det känns verkligen att säsongen snart börjar, och att alla gäster snart kommer. Det är lite spännande samtidigt som man är lite nervös. Det har även kommit EN MASSA SNÖÖÖÖÖÖÖÖ! :) JIPPI!

Har även varit på gymmet idag, jag tränade mest armar, men det blev även lite ben på slutet. Det märks att jag bara har varit på olika pass, för jag känner mig verkligen skitdålig på själva gymmet. Men jag lär mig väl det också så småningom. :)

Nu blir det sängen, Godnatt!

 

2009-12-14 @ 22:45:32 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Rolig kväll/natt


Igår jobbade vi bara förmiddagen, sen åkte vi till Duved och käkade julbord till lunch med alla andra stugvärdar, alltså dom som jobbar i Tege/Duved och i Åre. Det var "Teambuilding", så vi blev indelade i lag och gjorde olika aktiviteter. Det slutade kl 16 och då fick dom som ville basta + att dom bjöd på öl och cider. :P

Sen gick vi hem till Sandra och kollade på Idolfinalen och käkade lite middag. Runt kl tolv så åkte vi in till Åre och gick till Bygget, och gud va roligt vi hade! :) Dansade fram till att det stängde. Jag ÄLSKAR att dansa!!!
TACK FÖR EN GRYMT ROLIG KVÄLL! :)

Nu är jag trött, hade tänkt mig en låång sovmorgon idag, men i stället har jag knappt fått sovit sen halv 9... Som jag kanske har sagt tidigare så hörs det väldigt väl från övervåningen och ner hit till mig. Så när dom jag hyr lägenheten av går omkring och även börjar dammsuga så är det inte helt lätt att sova. Men jag lyckades somna lite halvt och såklart så ringer mobilen vid 9, då är det en engelsman som ringer. Han sa att han ringde alla nummer som hade ringt till honom igår kväll och i natt. Men jag hade ju inte ringt till honom, men sen kom jag på att jag lånade ut mobilen lite snabbt till en norrman som inte hade nån laddning kvar i hans mobil, det var han som hade ringt till den här mannen. :) Det fick jag försöka förklara på min dåliga engelska, alldeles nyvaken... haha, men det gick faktiskt riktigt bra ändå :P
Efter det så hann jag väl somna om en liten stund innan jag hör barn som pratar och springer omkring i lägenheten bredvid mig (tror jag), Bengt och Lena har tydligen besök av sina barnbarn. När klockan är strax efter 11 så vaknar jag av att nån kliver in genom ytterdörren... det var Bengt som skulle mäta lite i köket. Jag ska nämligen få ett nytt kylskåp i hit. Han trodde inte att jag var hemma (för det var jag ju inte igår kväll..) och knackade heller inte. Men när han såg att jag var hemma så bad han om ursäkt och gick.
Det var min sovmorgon det. Vakna-"somna"-vakna-"somna"-vakna....................................
Nyss så knackade Bengt på och bad om ursäkt igen och så sa han att han hade tagit en påse av mina lussebullar, han trodde att det var Lena som hade bakat. Men dom låg ju bland min mat.. blir så less ibland, även om det inte var meningen.

KRAM <3
2009-12-12 @ 13:37:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Misslyckad(?!) knäck...



Nu har jag stått i köket i en timme, men knäcksmeten är fortfarande inte klar. Vad har jag gjort för fel undrar jag. Så här lång tid brukar/ska det inte ta, det står 15 minuter i boken eller koka smeten tills den blir 120 grader....
Såhär blir det säkert bara för att jag började liite sent.
Kan ju berätta att jag har gjort 1 julkort ikväll också.. hann inte med så mycket som jag ville, men jag får helt enkelt fortsätta i helgen.

Bodypump-passet gick ganska bra, men det kändes att jag inte har tränat sen förra måndagen. Men det var jäkigt skönt att träna lite igen. :P

Nu ska jag hälla upp den alldeles för lösa knäcksmeten i formarna, sen ska jag krypa ner i sängen.

Godnatt!

 

2009-12-10 @ 22:54:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gymmet ikväll

Ska alldeles snart gå ner till vägen för att bli upplockad av Alexis, Emma och Tomas. Idag ska jag äntligen åka till gymmet igen, efter mer än en veckas uppehåll... Det blir body pump (som vanligt :P).

Senare ikväll blir det nog lite julpyssel, koka knäck, baka några pepparkakor och göra lite julkort. Får se om jag hinner allt det, tror dock inte det! Men nåt av det kommer jag att göra i alla fall. :P


Ha en bra kväll. KRAM på er! <3
2009-12-10 @ 17:41:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0