Greys Anatomy



Nu blir det äntligen Grey´s Anatomy!!! :)

2009-09-30 @ 21:02:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag är glad idag

 



Känner mig duktig, jag började nämligen dagen med att gå en promenad med Veijta. Det var ingen jättelång runda, men jag tror vi gick i 40 minuter i alla fall. Det är något jag har tänkt på att göra länge, men pga att vädret har varit så tråkigt så har jag skitit i promenaderna. Men inte i dag. :)
När vi kom hem igen så skulle jag precis göra lite frukost när mobilen ringde, det var Ylva som jobbar uppe i Björnen, det var hon jag var på intervju hos på Skistar. Hon frågade om jag ville komma till Björnen på måndag nästa vecka och hjälpa till med bl a fönsterputsning. Eftersom det redan har kommit ganska mycket snö där uppe så låg dom lite efter med städningen.
Så jag kommer att bli anställd på timmar där, så jag kommer i alla fall att tjäna några kronor extra, det är ju bättre än ingenting :)

 

2009-09-30 @ 11:05:41 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dansande MC-kille

Haha, nu har det kommit en till sånn här reklam. :) Den kanske har visats på TV länge, men jag såg den första gången igår.
Men jag tycker ändå att den med barnet är bäst.
Jag kommer aldrig glömma när Carro berättade om den reklamen och gud vad jag skratta när jag väl såg den själv. :P





2009-09-29 @ 12:07:01 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag vill shoppa!

Jag är så himla shoppingsugen just nu, men jag har inte så mycket pengar att shoppa för eftersom dom pengar jag har måste gå till hyra och mat.
Men på torsdagkväll åker jag förhoppningsvis in en sväng till Östersund och stannar till på fredag eftermiddag och då ska jag i alla fall gå och kika lite i dom nya butikerna i Mittpunkten. :)

Jag hoppas att jag får jobb snart så att jag kan köpa mig lite nya kläder. :P


I’ll need a credit card that’s got no limit






2009-09-28 @ 22:49:35 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Åre idag

Jag tänkte att jag kunde bjuda på några vita höstbilder idag. :P


Det här är Åre idag:










 Renfjället

2009-09-28 @ 15:06:30 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Jaha, vilket väder det är här i Åre i dag. Det har regnat och stormat hela morgonen och nu är det ca. 1.5 grader ute, så nu helt plötsligt snöar det... :P Det är världens snöstorm precis över sjön.  

Snart kanske det ser ut såhär. :P



2009-09-28 @ 12:10:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Middag på Broken

Ikväll blev jag bjuden på middag av Anna Karin och Håvard, så vi och barnen åkte in till Åre och käkade på Broken, en supermysig restaurang med jättegod mat.
Det bästa i kväll var nog när Kristina (5 år) sa, när vi var på väg till restaurangen: Nu ska vi på Broken och dricka öl!  HAHA, hon är så jäkla söt och rolig i bland alltså. :P

Tidigare idag så blev det ju lite städning, som jag skrev tidigare att jag skulle göra. Sen så blev det ju ingen jakt, så jag gick ut och tränade lite Klicker med Veijta en stund också. :) Hon var jätteduktig, men det var kallt ute idag, jag blev så frusen om fingrarna så vi gick in fortsatte. :P
2009-09-27 @ 21:54:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jäkla skitväder

Såklart så verkar jag inte ha mer tur idag. Ingen jakt blir det nu heller, pga regnvädret som precis kom fram till Åre. Och så har det även börjat storma nu.. När jag klev upp för ca. en timme sen, så var det nästan blå himmel (den var svagt ljusblå och så var det ju inget regn!). Och inte nog med det, när jag skulle plocka ur diskstället förut så slog jag huvudet i skåpluckan som jag naturligtvis hade glömt öppen...

Hoppas att regnet drar vidare snart så att det kanske blir jakt senare i dag i alla fall.
Till dess så får jag väl städa lite, för det behövs kan jag lova. Men först blir det nog lite film. :P


2009-09-27 @ 09:16:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter här i min ensamhet...

Sitter just nu här i soffan och smaskar på lite chokladmoussé här i min ensamhet... jag har ju Veijta såklart, men hon ligger bara och sover så hon är inte så mycket till sällskap just nu. Det var ju tänkt att jag skulle bjuda på några bilder från skogen nu, men det blev nå konstigt när jag skulle lägga över bilderna från kameran, så hälften raderades. Det var ju mitt fel då, eftersom jag inte kollade en extra gång om alla bilderna hade hamnat på datorn (gör nämligen alltid det annars), i alla fall så skulle jag tabort bilderna från kameran och då  försvann ju bilderna som inte hade hamnat på datorn också + att Papperskorgen var tom - ingenting hade hamnat där.

Aja, nu blir det nog sängen snart, är trött och i morgonbitti blir det jakt - om vädret tillåter förstås! :P HOPPAS PÅ DET!

2009-09-26 @ 23:10:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träningslördag

Jag har precis kommit in efter lite Klickerträning med Veijta. Tränade lite utgångsställning och fritt följ först sen så avslutade vi med lite apportträning. Apporten gick bäst, vi körde med en vanlig dummie idag men jag ska nog gå och ta fram en ripa som vi ska träna med lite senare. Jag funderar på att fråga Håvard när han kommer hem sen om jag och Veijta kan få göra apportbeviset i morgon. :)

Men nu ska jag gå och byta om, för vi ska nämligen ut på en långprommis i skogen. Kameran får nog också följa med idag så att jag kan ta lite höstbilder i slalombackarna. :P





2009-09-26 @ 14:21:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pizzatime!

Håller på att göra pizza, och har nog hållit på i 1,5 timme med degen... och när jag läste längre ner på receptet så såg jag att det stod att degen skulle jäsa i 2 timmar eller tills den har blivit dubbelt så stor.. OCH JAG SOM ÄR SÅ HUNDGRIG. Jag är så dålig på att läsa recepten. Så bara degen kommer att ta ca. 3,5 timme innan jag kan börja lägga på resten. Det hinner nog bli natt innan jag får min middag..

Aja, jag får väl helt enkelt gå ut till frysen i garaget och hämta mig en glass :) Jag köpte nämligen Magnum Mini idag när jag va och  handlade. MUMS!





2009-09-25 @ 19:42:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det är verkligen höst nu!

Sitter nere på kenneln nu och försöker jobba lite. Jag hjälper nämligen till med att lägga över alla bilder och videoklipp till en extern hårddisk, det är ett perfekt jobb om man inte har annat att göra på dagarna. :P
Men nu är jag så less, det är nog inte min dag i dag... programmet som jag använder för att skriva tagar till alla bilder, det stängs ner hela tiden. Jag blir galen på sånt, när det inte går som jag vill.

Annars har det inte hänt så mycket idag, jag tog en promenad till affärn och handlade lite mat och vädret är som vanligt grått och trist... Det är verkligen höst nu!
2009-09-25 @ 15:14:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Cizsi <3

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag, för det är Cizsis födelsedag, Hurra hurra hurra!


Grattis på födelsedagen, Cizsi! <3






Sitter just nu och kollar på Grey´s Anatomy och äter pannkakor :)
Sen blir det lite apportträning med Veijta.

Det blir nog en tidig kväll i kväll, så jag får verkligen hoppas att jag kan sova i natt.




2009-09-23 @ 17:57:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sömnlös natt..

I natt har jag nästan inte sovit nånting. Jag som hade tänkt att lägga mig i tid igår, och så kan jag inte sova bara för det... Jag tror att klockan var runt halv 4 när jag kollade på klockan sista gången.

Runt 02.00 klev jag upp och kollade på ett avsnitt av McLeod´s Daughters.
Då kände jag verkligen hur mycket jag jag saknar hästarna och ridningen. Jag hoppas jag får jobb snart så att jag kanske kan börja med ridningen igen, fast här i Åre.


Wilma och jag förra sommaren, precis innan hon skulle på bete :)



2009-09-23 @ 11:28:32 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Martine

En av sommarens bästa bilder!

Martine, jeg savner deg!
Jag är glad att jag fick träffa dig i sommar. Hoppas vi ses snart! <3



 Martine, Valli och Bassa

2009-09-22 @ 17:13:33 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0