Valborg

Äntligen är denna jobbvecka över och det är helg igen. Har jobbat kväll och jobbat över nästan varje kväll pga att många har varit sjuka, "sjuka" och lediga... Så det är därför det inte har blvit så mycket skrivet dom senaste dagarna.
Intervjun som var var på i torsdags gick sådär. Det kändes inte som att jag fick till något bra svar på det dom frågade. Jag var ju så sjukt nervös innan så det blev nog mycket svammel.. Men jag håller alla tummar jag har och hoppas att det gick bättre än vad det kändes!
.
Idag är det valborg. Mamma och pappa har nog landat på Mallorca nu tillsammans med mormor och morfar. Dom flög från arlanda tidigt i morse. Kan ju säga att jag bara är lite avundsjuk. :P
Bror är alltså hemma själv i 2 veckor, så ikväll ska jag och Tobias dit och grilla tillsammans med Fanny & Jimmy och Lisa & Peter. KOmmer ju bli super tror jag!
.
Ha en riktigt bra sista april nu!
2011-04-30 @ 13:32:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Typiskt..

Kan inte sova...
.
Jag önskar att jag bara kunde stänga av hjärnan ibland.
Orkar inte med alla jobbiga tankar just nu, som naturligtvis måste dyka upp.
.
.
Gruvar mig även inför intervjun. :/
.
Å, jag vill bara kunna sova nu.
2011-04-28 @ 02:33:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Plötsligt händer det

-
Idag när jag satt och jobbade så ringde telefonen. Ett okänt mobilnummer, men jag gick iaf ut och svarade.
Dom ringde från ett av dom ställena som jag lämnade mitt CV till i höstas (i september nån gång).
Åå, jag blev så glad. :D
Jag ska i alla fall dit på intervju i morgon.. :)
Är bara liite nervös. Men jag hoppas det går bra!
.
2011-04-27 @ 23:16:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


-::-::-::-::-::-::-::-

-
Tänkte jag skulle sammanfatta dom sista två dagarna av helgen, om det finns nån som är intresserad av att veta, haha. ;P
I söndags var det ju kanonväder, sol och sommarvärme. Jag och Tobias gick en långpromenad med hundarna. Sen blev det tidig middag innan vi åkte iväg för att jaga bäver. Det gick bättre den här gången. Tobias sköt en, men lyckade tyvärr inte få tag på den trots flera försök att fiska upp den med kastspöt. Tillslut sprang han iväg och försökte få tag på den längre ner vid ån, men utan att lyckas.
Själv stannade jag kvar och låg och siktade på bäver nr 2. Men den simmade så pass långt bort så jag kunde inte skjuta. Hade flera chanse att skjuta den senare när vi hade flyttat oss närmare, men den var hela tiden i vattnet och jag kände mig alldeles för osäker för att skjuta den då. Tobias gevär är dessutom så himla tungt med nya kikaren och så jag orkar fasen inte stå och sikta. Jag hatar att känna mig så svag... :/ Jag måste helt enkelt både träna armar/axlar och köpa ett eget vapen som passar mig! Och träna skjuta också såklart!!! :)
.
Igår blev det sovmorgon (som alla andra dagar i helgen). Sen prommis med Pernilla och hundarna en stund på eftermiddagen.
Efter det gick jag och älskling och inhandlade lite mat för veckan. Lite extra god middag fixade vi igår då vi firade 1 år tillsammans. <3

2011-04-26 @ 22:32:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


våååår

.
Hoppas ni alla hade en bra påskafton, det hade iaf jag! :)
Vi började med champagnefrukost hos mormor och morfar. Sen tog vi det lugn hemma en liten stund innan vi gick ner på stan och shoppade lite. :P Jag köpte en somrig blus, en ring och ett par ramar. Och så fick jag ett par nya skor av Tobias. <3
På kvällen blev det en promenad till mormor och morfar igen, på supergod middag.
Vi hade ju tänkt åka till Laxsjö på dans också, men det blev inte så då vi inte hade nån chaffis längre... Men men, kvällen blev ju bra ändå!
.
Nu ska vi gå en långprommis med hundarna i finvädret och sen åker vi och jagar bäver. :)
2011-04-24 @ 13:14:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glad Påsk!

Jag önskar er alla en
.
G l a d  P å s k !  :)
.
Här Får ni några vårbilder som jag tog när vi var till stugan igår.
.
2011-04-23 @ 16:07:21 Permalink Fotografering Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 år idag

Nixon önskar syskonen
.
BROWNIE, MIZI OCH CHARLIE
.
G R A T T I S   P Å   F Ö D E L S E D A G E N !  :)
.
.


2011-04-21 @ 20:10:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


just de

Fick den här underbara bilden, på min otroligt fina lilla kusin av
Micke och Jenny idag. :)
.
Att man kan va så himla fin!
2011-04-20 @ 22:54:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

.
Efter både gruppfika och jätte-påskägg på jobbet idag, så blev det en sväng till gymmet ikväll. Var på stepen, som jag brukar på onsdagar. :P
Det gick faktiskt riktigt bra, men det blir så himla varmt och kvavt i salen, så man flyter ju nästan bort när man har tränat klart.
Sen var det bara att åka hem och hänga tvätt och laga mat. Gjorde köttfärssoppa idag, med bl a. kidneybönor, majs och morötter i. Riktigt god blev den faktiskt!
.
Nu ska jag kolla klart på Greys innan jag går ut med hundarna en sista gång innan det är dags att sova.
Hoppas att älskling kommer hem snart också, som jag längtar sååå himla mycket efter! <3
.
Godnatt!
2011-04-20 @ 21:54:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Härlig söndag

Vi hade en väldigt härlig söndag. Började med sovmorgon till halv 1. Sen blev det lite städning, långprommis, handlade, lagade mat och till sist - soffmys. :)
.
Marina (Tobias syster) var också med på promenaden :)
Lilla Veijta, som var lite sur i söndags.. :P
Bus-Nicke som ÄLSKAR pinnar :)

2011-04-19 @ 22:45:09 Permalink Fotografering Kommentarer (1) Trackbacks ()


bäverjakt

I lördags var Tobias på jaktstigen i Hammerdal halva dagen, medan jag tog sovmorgon, haha. :P Efter prisutdelningen åkte iväg och jagade bäver. Fick inte skjuta nån, men det var nära. När vi var på väg hem så kom den simmandes, men fick förmodligen vittring av oss för den tvärvände och dök ner i vattnet...
Nästa gång kanske! :)
.
Hyddan :)
2011-04-19 @ 21:37:03 Permalink Jakt Kommentarer (0) Trackbacks ()


dags igen

för lite uppdatering.
Jag skriver det varje vecka, att jag ska bli bättre på att uppdatera, men är fortfarande lika dålig på det. Har gjort mycket dom senaste dagarna som jag har tänkt skriva, men det blir bara inte att jag sätter mig ner och skriver. JAg gör helt enkelt så mycket annat istället. Kanske borde ta en bloggpaus.....
.
Efter jobbet idag åkte jag och hämtade alla hundarna och åkte till remontagen så dom fick springa av sig lite. Dom fick även ett varsitt kort träningspass. Medan jag tränade med en, så fick dom andra två ligga och kolla på (bra passivitetsträning!).
Hade tänkt träna mig själv ikväll också, men bodypumpen missade jag, fick för mig att den var senare än det faktiskt var. Kanske att det blir en joggingrunda sen. Men känner jag mig själv rätt så kommer det aldrig att bli av. :P
Just nu väntar jag iaf på att kycklingen ska tina, så jag kan laga nån middag. Är bara jag och hundarna hemma ikväll, för Tobias jobbar. :( TRÅKIIIIGT!!
.
Ska redigera bilderna från i helgen sen också, så det blir nog ett par inlägg till senare ikväll. :)
.
Just det. Har även gjort lite ändringar på Veijtas & Nixons sidor. :)
.
2011-04-19 @ 18:41:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis brorsan

Han har aldrig kunnat vara seriös på en bild, men är väldigt fin ändå! :)
.
.
G R A T T I S   P O N T U S
.
P Å   1 9 - Å R S D A G E N
.
2011-04-14 @ 07:25:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Onsdag

Jag är frisk, jag är fri, jag är full av energi!
.
Vilken lång dag det här har varit, eller den har i alla fall känts ovanligt lång.
Har hunnit med en del sen jag kom hem från jobbet, men det finns fortfarande en del saker på attgöra-listan som inte har hunnits med. Jag får helt enkelt fixa det i morgon! :)
Igår blev det gymmet med Pernilla, Afropower Dance. Gud va roligt det var, men jag måste säga att man kände sig både stel och dum ifrån början, det kändes lite bättre mot slutet! Träningvärk har jag odag i alla fall. Ryggmusklerna känns mest, men även en hel del i vaderna. :P
Tror inte jag hinner med nån mer träning den här veckan, möjligtvis en joggingrunda, men vi får se. :)
.
Nu blir det duschen innan jag kryper ner i en tom säng, ikväll igen, då Tobias jobbar.. :(
.
2011-04-13 @ 22:29:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veijta 1.AK & Nixon 3.UK i helgen

"US" Nixon 3.UK & Fjellstårsas Kw Veijta 1.AK
.
Jag vet inte hur många gånger jag har börjat skriva och sen suddat texten i det här inlägget nu..
Hemkommen efter ännu en väldigt trevlig helg hos Elin, med god mat och härligt folk.
Är fortfarande väldigt trött efter sena kvällar med bilkörning och tidigar mornar. Det tar väl ett tag innan man "kommer ikapp" med sömn. :P Men  jag kan inte annat än säga, att det var det fasen värt med tanke på resultaten! :) I lördags var det väldigt blåsigt på fjället, vi fick gå på ett terräng med ganska lite fågel. Nixon hade första släpp, och det blev en hel del lek i början. Var det inte Nixon som var på den andra hunden, så var det den som var på Nixon. Efter bara en lite stund så fick dom känna lite fågellukt (färska ripspår) och började jaga istället. Han hade dock inte chans på fågel under den dagen. Veijta började med ett rätt dåligt medvindsläpp. Men gick bättre dom andra 2 släppen och stod även i sista släppet. Då var det jag som klantade till det, så ingen premie blev det för oss då.
Jag kände bara att det verkligen inte var meningen att vi skulle lyckas på jaktprov. Men senare på kvällen blev jag lite mer positiv och sa att i morgon, då jäklar ska jag ta premier på både Veijta och Nixon!
Och tänk, att det lyckades jag med också. :) Har fortfarande så himla svårt att fatta att det gick så bra.
Nixon fick (efter bara ett släpp) en 3.UK. Domaren tyckte att han var lite för omogen.
Veijta däremot, hon gick så himla bra. Med två kompletta fågelarbeten och ett kanonsök hela dagen så fick hon 1.AK. Jag kunde inte riktigt tro att det var sant när domaren frågade om apportbevis i slutet av sista släppet. :)
.
Fler "US" hundar som tog premie på Hjerkinn i helgen:
.
"US" Pukkanøtt                  1.UK + 1.UK
Ägare/förare: Elin Wittusen
.
"US" Wiggen                    1.UK
Ägare/förare: Liv Wenner
.
"US" Fifi A Hjerkinn           1.UK + 3.UK
Ägare/förare: Remy M Skar
.
"US" Brownie                  2.UK
Ägare/förare: Arne Hansteen
.
"US" Piri-Piri                  1.AK
Ägare/förare: Elin Wittusen
.
"US" Emili                      1.AK
Ägare/förare: Lars Dalseg
.
"US" Teddy                    2.AK
Ägare/förare: Eli Margrethe Sæther
.
.
STORT GRATTIS TILL ALLA ER! :)
.
.

2011-04-12 @ 22:56:59 Permalink Resultat - Jaktprov Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0